Başkan Bakkalcıoğlu, Birlik Ve Beraberlik Şenliği İle Yağmur Duasına Katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Bakkalcıoğlu, Birlik Ve Beraberlik Şenliği İle Yağmur Duasına Katıldı
A
a

Başkan Bakkalcıoğlu, Birlik Ve Beraberlik Şenliği İle Yağmur Duasına Katıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, hafta sonu düzenlenen Birlik ve Beraberlik Şenliği ile yağmur duasına katıldı.
Başkan Bakkalcıoğlu, ilk olarak Göynücek Köyü’nde düzenlenen Birlik ve Dayanışma Günü programına katılarak Göynücekli hemşehrileri ile buluştu. Göynücekliler Derneği tarafından köy meydanında düzenlenen etkinlikte Mevlid-i şerif okunarak dualar edildi. Katılımcılar birbirinden eğlenceli yarışmalar ve müzik eşliğinde gün boyu doyasıya eğlendi. Etkinlikte vatandaşları selamlayarak onlarla sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, bu tür etkinliklerin geleneklerin yaşatılması, birlik ve beraberliğin arttırılması açısından önemli olduğunu belirtti. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca kendilerini misafir eden Dernek Başkanı Şenol Bahçe ve tüm Göynüceklilere teşekkür etti.
Başkan Bakkalcıoğlu ardından Cihangazi Köyü’ne hareket ederek Cihangazi Köyü Camii Yaptırma Derneği tarafından köyün piknik alanında gerçekleştirilen yağmur duası etkinliğine katıldı. Burada da tüm katılımcıları selamlayan Başkan Bakkalcıoğlu Cihangazili hemşehrileri ile sohbet etti. Etkinliğin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bakkalcıoğlu "yapılan duaların kabul olmasını temenni ediyor, bereketli bir dönem diliyorum." dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi