Başkan Ataç’a Eskişehir Basket forması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Ataç’a Eskişehir Basket forması
A
a

Bu yıl büyük bir başarı elde ederek Türkiye Basketbol Süper Ligine çıkan Nesine.com Eskişehir Basket’in Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ederek üzerinde “Şampiyon 26” yazılı şampiyonluk forması hediye etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Özeçoğlu ”Başkanımıza verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirerek şampiyonluk formamızı hediye ettik. Eskişehir’in ismini Türkiye’de daha iyi duyurmak anlamında önümüzdeki yılda başkanımızdan desteklerinin devamını bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, ”Bu sene hem Selka Hentbol, hem Eskişehir Basket takımları büyük bir başarı ile süper lige çıktılar. Süper lig ağır bir lig orada Eskişehir’in adının geçmesi hepimize onur verecek, gururla takip edip gururla destek vereceğiz. Başkan Sinan bu işi inatla takip etmeseydi bu başarı olmayacaktı. Kendisini ve ekibini canı gönülden kutluyorum. Bu başarımız süper ligde de devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
metin 21 Haziran 2017 10:22

kendi ayakları üzerinde duran eskişehir basket gibi bir kulübümüz olur İNŞALLAH

0 0 Cevap Yaz
İnadina es es 20 Haziran 2017 22:02

Sayin atac tan eskisehirsporumuzada destek istiyoruz!!! İyi gun degil kotu gun dostu olmak lazim sayin atac

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi