Başarılı Kursiyer Ödüllendirildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başarılı Kursiyer Ödüllendirildi
A
a

Bağlama Hediye Edildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Pazaryeri Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan bağlama kursundaki başarılı kursiyere, kursun usta öğreticisi Ahmet Özen tarafından bağlama hediye edildi.
Kendine ait bağlaması olmadığı halde kursa devamlı katılan kursiyer Nisa Hekim’in başarısını yakından takip eden kurs usta öğreticisi Ahmet Özen; "Kursiyerimin kısa zamanda gösterdiği başarıdan memnuniyet duydum. Başarısını takdir ediyorum. Bu başarısını daha da ileriye taşımak gayesiyle kendisine güzel bir bağlama hediye ettim. Bir kişi de olsa onu sanat dünyasına kazandırmanın büyük bir mutluluk olacağını, kursiyerimin ileride çok iyi bir sanatçı veya iyi bir müzik öğretmeni olacağından hiç şüphem yok" dedi.
Bu durumdan memnun olduğunu belirten Kurum Müdürü Sedat Büyük ise; "Gençleri sanat ve sporla buluşturarak onların ruh ve bedenen sağlıklı olmalarına destek verdiklerini, bunun için de Pazaryeri ilçesinde müzik ve spor kurslarının yaygınlaşması gerektiğini; şu anda gitar, bağlama, kick boks, masa tenisi, pilates, dart ve okçuluk kurslarının devam ettiğini, futbol kursu için kayıtların devam ettiğini, bu tür kurslara 7’den 70’e herkesi beklediklerini" söyledi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi