Başarıda onların da payı büyük!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başarıda onların da payı büyük!
A
a

Eskişehirspor kulübünün Teknik Direktörü Mustafa Özer ve futbolcularının yakaladığı başarıda, tam bir ekip ruhu bulunuyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor habeleri...

Başarının sadece kendinden kaynaklanmadığını, yardımcıları ve biz bize sloganı ile mücadele eden futbolcularıyla birlikte omuz omuza verdiklerini belirten Özer, yönetim, basın ve büyük taraftarla birlikte bu yolda yürüdüklerini söyleyerek, özellikle ekibinde yer alan Sportif Direktör Özgür Tulun, Yardımcı Antrenör Cem Karaca, Kaleci Antrenörü Serkan Topkaya, Atletik performans uzmanı Ali Onur Cerrah, Kondisyoner Erkan Aydoğan, Analizci Aykut Çatak, Sportif Direktör yardımcısı Onur Sülük, Medya Sorumlusu Alican Döşer, sağlık ekibine, malzemeciler ve tüm tesis personeline teşekkür etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa kelebek 14 Şubat 2020 10:08

Zirveye çıkmak başarı esas başarı devamını sağlamak çok önemli bunun için Menemen ve Hatay maçı mutlak kazanilmali

0 0 Cevap Yaz
esesli 12 Şubat 2020 17:10

Lutfen havaya girmeyelim,alalim menemen ve hatay maclarini,arkasi ozaman gelir diye dusunuyorum. Ama simdi tökezlersek ,kalkmamiz cok zor olur. Șu anda büyük bir bașarı yok, alınan güzel sonuçlar var. Haydi eses gençlerimize biraz daha gaz verelim,bu çocuklar iki üc maç daha arka arkaya alsak bu isi yaparlar.

0 5 Cevap Yaz
furemen 12 Şubat 2020 14:43

Bi ağır olun ya!Daha başarı falan yok arka arkaya alınmış iyi sonuçlar var.Ardışık üç mağlubiyet gelse ne olacak.Böyle medyacılık olmaaaazz...

3 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi