Bandırmaspor - Eskişehirspor: 1 - 1 (Geniş maç özeti)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bandırmaspor - Eskişehirspor: 1 - 1 (Geniş maç özeti)
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 5'inci haftasında Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bandırmaspor - Eskişehirspor maçının geniş maç özeti haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 5'inci haftasında Bandırmaspor'un konuğu oldu. Karşılaşmanın 31'inci dakikasında hakemin penaltı kararının ardından Bedirhan topu ağlarla buluşturdu. 57'inci dakika da ise Landel'in attığı gol ile durum eşitlendi. Eskişehirspor, Bandırmaspor deplasmanından 1 puan ile döndü.

Karşılaşmada 7 kez sarı kart çıktı. Maçın 7. dakikasında del Valle sarı kartı gören futbolcu oldu. Ardından 20. dakikada Eskişehirspor'da Kaan Gül için sarı kart çıktı. 31. dakikada İbrahim Halil'in yerde kalmasının ardından hakemin verdiği penaltı kararını ile Bedirhan Altunbaş topu ağlarla buluşturdu ve Eskişehirspor, Bandırmaspor karşısında 1-0 öne geçti. Maçın 42. dakikasında Eskişehirspor kalecisi Ekrem Kılıçarslan sarı kart gördü. Eskişehirspor - Bandırmaspor karşılaşmasının ilk yarısı Eskişehirspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında 57. dakikada Bandırmaspor'da Landel topu ağlarla buluşturdu ve Eskişehirspor ile durumu eşitledi. 66. dakika oyuncu değişikliğine giden Eskişehirspor'da Kaan Gül oyun dışında kalırken oyuna Talha Erdoğan dahil oldu; 74. dakika da ise İbrahim Halil Öner oyundan çıktı ve yerine Berkay Tanır oyuna girdi. Bandırmaspor'da 59. dakikada İshak Çakmak; Eskişehirspor'da 79. dakikada Bilal Ceylan ve 84. dakikada ise Erdal Akdarı sarı kart gören oyuncular oldular. Eskişehirspor'da 90. dakikada Abodun oyundan çıktı ve yerine Hasan Ulaş Uygur girdi. 4 dakika uzatmanın oynandığı maç, berabere sona erdi. 

Royal Hastanesi Bandırmaspor: 1 - Eskişehirspor: 1​

Royal Hastanesi Bandırmaspor: Gökhan Değirmenci, Feyyaz Belen (Dk. 46 Erkan Taşkıran), Berat Satılmış (Dk. 69 Traore), Pote, İshak Çakmak (Dk. 82 Rayo), Landel, Hakan Bilgiç (Dk. 46 Orhan Ovacıklı), Emir Halilovic (Dk. 39 Hüseyin Bak), Mehmet Yiğit, Del Valle, Gökay Güney

Eskişehirspor: Ekrem Kılıçarslan, Sezgin Coşkun, Bedirhan Altunbaş, Onur Bayramoğlu, İbrahim Halil Öner (Dk. 74 Berkay Tanır), Kaan Gül (Dk. 66 Talha Erdoğan), Alimi, Erdal Akdarı, Bilal Ceylan, Mehmet Özcan, Sholaja (Dk. 90+3 Hasan Uyğur)

Goller: Dk. 30 Bedirhan Altunbaş (Penaltıdan) (Eskişehirspor) Dk. 57 Landel (Royal Hastanesi Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Dk. 7 Del Valle, Dk. 59 İshak Çakmak (Royal Hastanesi Bandırmaspor), Dk. 19 Kaan Gül, Dk. 38 Onur Bayramoğlu, Dk. 41 Ekrem Kılıçarslan, Dk. 79 Alimi, Dk. 84 Erdal Akdarı (Eskişehirspor)

Eskişehirspor bu sezon deplasmanda ilk puanını aldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, bugün konuk olduğu Royal Hastanesi Bandırmaspor ile 1-1 berabere kalarak, 2020-2021 sezonunun ilk deplasman puanını kazandı.

Altyapısında yetişen futbolcuların ağırlıklı olduğu kadrosuyla sezona başlayan Eskişehir temsilcisi, ilk hafta başkentte konuk olduğu Ankaraspor'a 1-0 yenildi.

Bir sonraki hafta sahasında Adanaspor ile karşılaşan Eskişehirspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Siyah-kırmızılı takım, ligin 3. haftasında İzmir'de Altay'a 6-0 mağlup oldu. Sezonun 4. haftasında Ümraniyespor'u ağırlayan Eskişehirspor, 1-1 biten maçta rakibiyle puanları paylaştı.

Lige verilen milli maç arasından sonra 5. haftada deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşılaşan Eskişehir temsilcisi, rakibiyle 1-1 berabere kalarak hem sezonun ilk deplasman puanını kazandı hem de dış sahada ilk golünü kaydetti.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut 18 Ekim 2020 13:54

Alimi son dakikada güzel vurdu direkden çıktı top.Bu oyuncu topa nasıl vurulur öğrenmiş...Geliştirirse aranan golcü olabilir.Takm da gol vuruşu yapabilecek oyuncu hala yok.Hala kaleciye nişan alan oyuncular var.

0 7 Cevap Yaz
Gb 18 Ekim 2020 12:59

Erdal i stoper yerine bekte oynatmak bedirhani stoper Onur u ön libero yapmak ve maç boyunca bu kararları sürdürmek dusundurucu

1 6 Cevap Yaz
bilek26 18 Ekim 2020 10:49

Halil ibrahim penaltıdan sonra bir pozisyon daha yakaladı ve kendini acemice yere bıraktı hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görmeliydi.Bu hareketi kendisine güveni olmadığının da göstergesi ilk penaltı olmasa heral koşup sahayı bitirecekti gol pozisyonunda son hareketi hala yapamıyor.Kaan gül biraz güçlense yerine geçse iyi olacak onun yerine de talha gecer takım iyi olur.

1 9 Cevap Yaz
Taban hareketi 17 Ekim 2020 20:27

Bu gençler ilhan hoca ile ışık vermeye başladı sahip çıkalım sabır edip başarı kendiliğinden gelir.

1 11 Cevap Yaz
Esesliyimm 17 Ekim 2020 18:07

YÖNETİM İSTİFA!!!

6 8 Cevap Yaz
2626 17 Ekim 2020 16:52

Takım iyi çalışırsa bir şeyler yapabilir.Deplasmanda alınan bir puan iyidir.

0 26 Cevap Yaz
Esesli 17 Ekim 2020 16:30

Bu gidişle de bitmeyecek sanırım. Bu iş bilmez Yönetim transfer tahtasini acabilseydi ne eksi puan gelir nede bu konumda olurduk. Gençleri ve hocayi tebrik etmek gerekir.

2 22 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi