Bandırma vapurundayız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bandırma vapurundayız
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, yazılı açıklamada, “Siyasilere, şehrin önde gelenlerine soruyoruz.

Sütiş Eskişehir
Farz edin ki Bandırma vapurundayız, Samsun’a doğru yola çıkmışız... Farz edin ki kurşun bitmiş süngü takmışız. Hep beraber miyiz?” diye seslendi.
 
Futbolcular da direnişte
Eskişehirsporlu futbolcuların da direniş mücadelesine katıldığını belirten Diri, “Yıllardır taraftarların vermiş olduğu birlik beraberlik direniş mücadelesine artık futbolcuların da katıldığını tüm dünyanın gördüğü bir noktada, 29 Kasım Çarşamba günü yapılan Olağanüstü Kongre’de kulübümüze hizmet etmiş başkanlarımız Sinan Özeçoğlu başkanımız etrafında birleşip Eskişehirspor’u düzlüğe çıkarmak için camiaya söz verdiler. Kulübümüzün eski başkan ve yöneticilerinin vermiş olduğu önerge başkanımız Sinan Özeçoğlu’nun da isteği doğrultusunda yapılan oylama sonucu kongre bir hafta ertelendi” dedi.
 
“Kritik haftaya giriliyor”
Murat Diri kritik bir haftaya girildiğini belirterek, “Önümüzdeki bu 1 hafta sürecinde sadece eski başkanlardan eski yöneticilerden değil milletvekillerimizden, belediyelerimizden, ETO ve ESO’dan, iş adamlarımızdan ve tüm sivil toplum kuruluşlarından somut destek bekliyoruz. Eskişehirspor taraftarı size oy vermiş insanlardan oluşmaktadır. Sizlerden Eskişehirspor'a da hizmet beklemekteyiz. Büyükşehir Belediyemizden de belediye başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen hocamız nezdinde başkanımızın önerdiği projelerin maddi kaynağa dönüşmesi için takipçisi olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 “Süslü kelimelere ihtiyaç yok”
Açıklamasına devam eden Diri, “Eskişehirspor’umuzun artık süslü kelimelere ihtiyacı yok, somut maddi desteğe ihtiyacı var. Bu süreçte en büyük beklentimiz de hem iktidarda yetkili mercilere yükselen hem de şehrin abisi konumuna gelen Sayın Harun Karacan’dan. Vekilimiz, siz de takip ediyorsunuz, bakın ilk kıvılcım ateşlendi, herkes Eskişehirspor’u ayağa kaldırmak için harekete geçti. Bu hareketin sonuçla neticelenmesi için sizin maddi ve manevi katkınız çok önemli” dedi.
 
“Bu tepkisizlik üzüyor”
Diri, “Şu an herkes sizin Eskişehirspor’un kurtuluşuna yardım etmenizi bekliyor” diyen Diri, “Bu tepkisizliğiniz sizi sevenleri üzüyor. Valimizden de Eskişehirspor'a kaynak sağlayacak atılımlar bekliyoruz. Vekillerimize, valimize, belediye başkanlarına, tüm oda yönetimlerine, tüm derneklere ve tüm sivil toplum örgütlerine soruyoruz. ‘Farzedin ki; Bandırma vapurundayız Samsun’a doğru yola çıkmışız. Farzedin ki kurşun bitmiş süngü takmışız. Hep beraber miyiz yoksa bizim devrilmemizi mi izleyeceksiniz?” diye konuştu.
 
“Samsun çıkartmasına davet ediyoruz”
Murat Diri, “Ben de varım diyen tüm seçilmişleri, atanmışları bu hafta Samsun’a uçak kaldırmaya ve bu uçağa doluşup Eskişehirspor’un kurtuluşu adına Samsun çıkartmasına davet ediyoruz. Eminiz ki o uçakta gerekli destek alacak ve Eskişehirspor’un kurtuluşu bu yolla sağlanacaktır” diyerek açıklamasını noktaladı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi