Balıkesirspor – Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Balıkesirspor – Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Eskişehirspor bugün TFF 1. Lig’in 33’üncü haftasında Balıkesirspor’un konuğu olacak. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Altay ile 2-2 berabere kalarak, 15 yıl sonra tekrar 2. Lig’e düşen Eskişehirspor, kalan maçlarını prestij niteliğinde oynamaya devam ediyor. 31’inci hafta maçında İstanbul’da Ümraniyespor’a 3-0 kaybeden Siyah-Kırmızılı takım, 32’nci hafta maçında ise İstanbulspor’a evinde 3-0’lık skorla mağlup olmuştu. Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 33’üncü haftasında Eskişehirspor bugün Balıkesirspor’un konuğu olacak. Siyah Kırmızılı ekip prestij maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor bu akşam saat 20.00'da Balıkesir Atatürk Stadyumunda Ekol Hastanesi Balıkesirspor’un konuğu olacak. 

Balıkesirspor – Eskişehirspor maçı hangi kanalda?

Maç, beIN SPORTS MAX HD kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Balıkesirspor – Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Balıkesirspor – Eskişehirspor maçında TFF’den yapılan açıklamaya göre Bursa Bölgesi Üst Klasman hakemi Cihan Aydın görev alacak. Yardımcıları ise Gökhan Memişoğlu, Kemal Elmas ve Hasan Kaçar olacak.

13’üncü randevu olacak

Balıkesirspor ile Eskişehirspor lig tarihindeki 13’üncü mücadelelerine çıkacaklar. Daha önce 4’ü Süper Lig, 5’i 1. Lig ve 1 hazırlık maçı olmak üzere oynanan 12 karşılaşmada Eskişehirspor 3 ve Balıkesir ise 5 galibiyet alırken, 4 karşılaşma beraberlik ile sonuçlanmıştı. Siyah-Kırmızılı ekip rakip filelere 16 gol atarken, kalesinde 23 gol gördü. Ligin ilk devresinde Eskişehir’de oynanan karşılaşmayı Balıkesirspor 2-1 kazanmıştı. Bu mağlubiyet sonrası Mustafa Akgören başkanlığındaki yönetim, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın görevine son vermişti.

Eskişehirspor’da eksikler var

Eskişehirspor dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan teknik ve taktik antrenmanın ardından, bugün oynanacak olan Balıkesirspor maçı için son antrenmanını yaparak kara yolu ile Balıkesir’e gitti. Tedavileri devam eden Hasan Ulaş, Muhammet ve Bedirhan ile gribal enfeksiyon geçiren Alp ve Furgan kafilede yer almadı. Ayrıca sözleşme imzalamayan Ekrem, Alperen, Mevlüt, Metehan yine kadroya alınmadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi