Okul Sporlarının Aralık Takvimi Dolu Dolu Geçecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Okul Sporlarının Aralık Takvimi Dolu Dolu Geçecek
A
a

Okul Sporlarının Aralık Takvimi Dolu Dolu Geçecek

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te okul sporları sezonunda çeşitli branş ve kategorilerde düzenlenecek müsabakalarla aralık ayında tam bir spor şöleni yaşanacak.
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2021-2022 okul sporları sezonu aralık ayı takviminde spor severleri heyecan dolu müsabakalar bekliyor. Bilecik ve Bozüyük ilçesinde judodan futbola, masa tenisinden badmintona bir çok branş ve kategorilerde müsabakalar düzenlenecek. Ferdî sporlar ile takım sporlarında toplam 16 branş ve 22 kategoride düzenlenecek müsabakalarda, okullar şampiyonluk mücadelesi verecek. Ferdî branşlarda birinci olan sporcular ile takım sporlarında şampiyon olan okullar, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün belirlediği takvimde ulusal platformda Bilecik İlini temsil edecek.

"Müsabakalarda oluşan genel tablo bizleri çok mutlu etti"
Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir; Pandemi döneminde ara vermek zorunda kalınan okul sporlarının bu sene büyük bir yoğunlukla başladığını ve okulların bir çok branşa olan ilgisinden memnun olduklarını ifade etti. Aralık ayının okul sporları açısında yoğun geçeceğini ifade eden İl Müdürü Özdemir, "Çeşitli branş ve kategorilerde düzenlenecek müsabakalar ile aralık ayı, okul spor faaliyetleri açısından spor şölenine dönüşecek. Merkezde ve Bozüyük İlçemizde hemen hemen bütün tesislerimizde müsabakalar oynanacak. Bir çok ilçemizde bulunan okullarımızın da katılım gösterdiği müsabakalarda oluşan genel tablo bizleri çok mutlu etti. Müsabakalarda gerek ferdî sporlarda gerekse de takım sporlarında derece elde eden sporcularımız ve okullarımız, ilimizi ulusal düzeyde gruplarda temsil edecek. Bu kapsamda bütün öğretmen, sporcu ve okullarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi