Bakanlığın önünde kendimi yakacağım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bakanlığın önünde kendimi yakacağım
A
a

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Engin Çakmak, kentsel dönüşüm projelerinde karşılaştıkları engelleri anlatırken “Çevre Bakanlığı’nın önüne gidip yatacak mıyız, kendimizi yakacak mıyız bilmiyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
Çakmak, ES TV’de katıldığı programda şöyle konuştu:
“Valla artık şu noktaya geldim. Kentsel dönüşümdeki arkadaşlarla da görüştüm. Sekiz mahallede yürüttüğümüz riskli alan projesi var. Mart ayında bizi Nice’de fuara davet ediyorlar. Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri. Gelin projenizi tanıtın, yatırımcı da bulabilirsiniz diyorlar. Onaylanmamış projeye nasıl yatırımcı bulalım diye yazdık. Valla Çevre Bakanlığı’nın önüne gidip yatacak mıyız, kendimizi yakacak mıyız bilmiyorum.”
 
Hiçbir işi yapmayacaksınız
“Kurtuluş Mahallesi‘den mülk sahipleri geldi. Bana ‘Biz haram yemedik, yemedik içmedik zorla bir ev sahibi olduk. Bir afet yaşadık. Yıllardır bekliyoruz. Bunu kim yapmıyorsa iki elimiz yakasında’ dediler. Bunu kimler yaptırmıyorsa vebal altındalar. Uğraşıyoruz... Üç kez toplantı yaptık. Hocam, uzun uğraşlar sonunda randevu verildi. Gidildi, çok önemli bir sonunu çözdüler fakat son zamanlarda ‘Büyükşehir ve diğer belediyelerden gelecek hiçbir işi yapmayacaksınız’ diye talimat gelmiş. Biz şimdi bekliyoruz. Biz işimizi yapalım da halkın baskısı ve isteği bunu mutlaka çözdürür.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salit 25 Ocak 2018 07:49

Ne demek hicbirsey yapmayacaksiniz boyle siyaset batsin!!oyalayanlar belli isleri gücleri eskisehiride ankaraya benzetmekk!!!

0 1 Cevap Yaz
hasan gul 25 Ocak 2018 02:00

Carpıtma çarpıtma sizi makyajcılar sizi.......!

1 0 Cevap Yaz
ali 25 Ocak 2018 01:35

kendini degil komple partini yak ulke kurtulsun yaptıgınız ne varda yakıyorsun teroru desdeklersiniz ulkeyi dış ulkelere şikayet edersiniz bu ulke icin yapılan hayırlı işlere karşı cıkarsınız vesselam herşeye karşı cıkar şimdi kalkmış milleti kandırıyorsunuz 15 temmuzda neden kendini yakmadın yazıklar olsun sizlere ve sizin gibilere

2 1 Cevap Yaz
Hüseyin

Kim yaktı 15 temmuzda kendini peki.

0 0
galip 24 Ocak 2018 20:28

14 tramvay 20 Şubat gibi gelmeye başlayacak 20 gün kadar kabulü sürer Mayıs ayına kadarda hepsi gelir dedi ama yıl belirtmedi. 2018 mi 19 mu belli değil. Bundan önceki açıklamalar da böyle oldu . Ama ortada gelen tramvay yok.

0 0 Cevap Yaz
halit 24 Ocak 2018 14:00

vatandaş bahane değil hizmet bekliyor . hizmet. 14 taramvay nerede hani 2016 kasımında yaptığı açıklanmada tramvaylar mayısta gelmeye başlaycak demişti . şimndi gene mayıs diyor. bu oyalamaktan başka nedir.

5 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi