Bakan Varank’Tan Şuhut Ta ’’Kendin Yap Atölyesi’’ Projesine İlgi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bakan Varank’Tan Şuhut Ta ’’Kendin Yap Atölyesi’’ Projesine İlgi
A
a

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu Ve İlçede Hayata Geçirilen ''Kendin Yap Atölyesi'' Proje Ekibi, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Teşrifleriyle Kütahya'da Düzenlenen Zafer Kalkınma Ajansının 2020 Yılı Destek Programları Açılış Toplantısı Ve 2019 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı İmza Törenine Katıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve ilçede hayata geçirilen ’’Kendin Yap Atölyesi’’ proje ekibi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın teşrifleriyle Kütahya’da düzenlenen Zafer Kalkınma Ajansının 2020 Yılı destek programları açılış toplantısı ve 2019 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı imza törenine katıldı.
Düzenlenen programa, Bakan Varank ve Şuhut proje ekibinin yanı sıra, Kütahya, Manisa ve Uşak kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Program, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Zafer Kalkınma Ajansının destekleri ile Şuhut’ta hayata geçirilen ’’Kendin Yap Atölyesi’’ Dijital Medya ve Sanat İstasyonunda çekilen tanıtım filmi Bakan Varank ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Ömer Toraman ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz’un günün anlam ve önemine binaen konuşmaları ile devam eden proğram Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonu ve ajanslar tarafından yürütülen SOGEP kapsamında 2019 yılında başarılı olan 10 projenin sözleşme imza töreninin ardından sona erdi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi