Bakan Turhan Eskişehir'e geldi, onu kullandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bakan Turhan Eskişehir'e geldi, onu kullandı!
A
a

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Eskişehir ziyareti sırasında tasarım ve imalatı TÜLOMSAŞ’a ait olan DE 10000 Milli Dizel Elektrikli Manevra Lokomotifini kullandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Eskişehir ziyareti sırasında tasarım ve imalatı TÜLOMSAŞ’a ait olan DE 10000 Milli Dizel Elektrikli Manevra Lokomotifini kullandı.
Bir takım ziyaretler ve görüşmelerde bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, TÜLOMSAŞ’ı ziyaret etti. İlk olarak Ar-Ge Merkezlerini gezen Bakan Turhan, burada yapılan çalışmalardan bilgiler aldı. Daha sonra Lokomotif Fabrikası’na geçen Bakan Turhan, ardından Kaynak Eğitim ve Teknoloji Merkezine giderek incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından Türkiye’nin ilk yerli ve milli dizel elektrikli lokomotifi olan DE10000’i kullanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, son olarak ilk yerli araba olan Devrim’e binerek fotoğraf çektirdi. Bakan Turhan, TÜLOMSAŞ ziyaretinin ardından Eskişehir Valiliği’ne geçti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa kelebek 29 Ocak 2020 20:33

Acaba lokonun kaçta kaçı milli yemeyin milleti tulomsas ancak ameliliyini yapar öğünmek bir işe yaramaz

0 1 Cevap Yaz
Salih

Ortada bir eser var. Ne kadarı milli ise milli. Devrim de senin kafadakiler sebebiyle yapılamadı. Tülomsaş ve diğer fabrikaların elemanlara 130 günde Devrim otomobilini yaptılar. Ve sonra senin gibiler çıktı sahneye.

0 1
Es esli 29 Ocak 2020 17:15

Tülomsaşta hızlı tren yapılamaz mı,yanlış politikalar yüzü den Tülomsaşta ı bitiren AKP helal olsun

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi