Azıcık beklesinler destek geliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Azıcık beklesinler destek geliyor
A
a

Eskişehirspor’da yıllar önce İkinci Başkanlık da yapan Ahmet Ataç, Eskişehirspor’a destek konusunda “Azıcık beklesinler, destek geliyor” diye konuştu.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ES TV’deki yayında şöyle konuştu:
Eskişehirspor bizim açımızdan çok önemli ama profesyonel futbol çok anlamsız geliyor bana. Dipsiz kuyu, ne atsan gidiyor. Geri dönen bir lira yok. Galatasaray Türkiye’de yakalanabilecek en büyük başarıyı yakaladı. Avrupa Şampiyonu oldu. Zannedersin ki başarıyla beraber gelirleri de arttı. Tam tersine borçlar attı, başarı geldi. Yani profesyonel futbol bu. Çok büyük sektör, insanlar keyif alıyor. Ama yönetici hatalarından dolayı Eskişehirspor bu hale geldi ve Birinci Lig’den Süper Lig’e çıkışta da bir antrenörün hatalarını yaşayaraktan maalesef lige çıkamadık. Kişisel hatalar yüzünden Eskişehirspor gibi büyük bir marka bu hale düştü. Azıcık beklesinler, destek geliyor. Ne iktidar partisi veriyor, ne iş adamları veriyor. Vermemekle de haklılardır. Paralar böyle kullanılmaz. Biz o dönemde kıt bütçelerle çok güzel şeyler yapıldıydı. Belki Türkiye’de ilk defa bir dönemden bir döneme nakit parayla kulüp devredildiydi. Ben reklamı sevmem, o gizli kapaklı yapılır. Hiçbir zaman elimiz kalmadı ama ben hiçbir zaman yaptığımı şeyi söylemem. Eskişehirspor bizim kanımız, canımız her şeyimiz.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 19 Ocak 2018 14:50

kusura bakmayın goztepeyi kim tebrik etmişti bunlar ıyı zamanda ortaya cıkarlar kotu zamanda degil şimdiye kadar nerdeydin neden şu kadar bekleyin demedin boş işler

1 0 Cevap Yaz
Başkan maça destek bulcanlza durumu bozuk insanlara yardımcı olun maç karln doyurmuyor 19 Ocak 2018 11:05

1 1 Cevap Yaz
hasan gul 19 Ocak 2018 02:42

Lay lay lom.

1 1 Cevap Yaz
kemal 19 Ocak 2018 00:51

destek kimden geliyor ? her halde sizden ve tepebaşı belediyesinden değildir..

1 1 Cevap Yaz
Taraftar 18 Ocak 2018 22:27

Bu zamana kadar neredeydiler? Senelerdir sıkıntı yaşayan Es-Es'i yalnız bırakıp reklam yapmak olmuyor sayın başkanım

1 4 Cevap Yaz
kamil destek 18 Ocak 2018 21:35

“Azıcık beklesinler, destek geliyor” sözünü kendi belediyesi ile ilgili değil İzzet Erdoğan'ın bir firma ile yapacağı isim hakkı anlaşması için söylemiş..Bilmeyenler de tepebaşı belediyesinin yardım yapacağını zannederler..

2 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 18 Ocak 2018 19:52

Helal ve başkanim

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi