Aytekin Aykın eleştirilerin hedefinde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Aytekin Aykın eleştirilerin hedefinde
A
a

Eskişehirspor’da geçmiş dönemlerde yöneticilik ve sağlık kurulu başkanlığı yapan ve sağlık giderlerinin 5-6 kat daha fazla olması yüzünden eleştirilen Doktor Aytekin Aykın’ın yeniden aynı göreve gelmesi nedeniyle Ajans26 sitesi çarpıcı iddialarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ajans 26’dan çarpıcı iddialar
Eskişehir’de faaliyetini sürdüren Ajans26 haber sitesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi; 2012-2013 sezonunda Sağlık Giderleri 797.000 TL miydi? Bu harcamaların ne kadarı ilaç harcamasıydı ve bu harcamalar nereden (hangi eczaneden) yapıldı? Bu eczanenin yönetimdekilerle bir bağı var mıydı? Dr. Aytekin Aykın’ın, tekrar Eskişehirspor’da göreve başlaması, hakkındaki geçmiş eski iddiaları tekrar gündeme getirdi.
 
Aykın cephesinde ses yok
Hakkındaki olumsuz iddialara geçtiğimiz yıllarda sessiz kalan Doktor Aytekin Aykın, pazartesi günü oynanan Eskişehirspor-Gaziantepspor maçında kulüp doktoru olarak kulübede görev yaptı.Gerek Halil Ünal, gerekse Mesut Hoşcan’ın eski başkanlık dönemlerinde görev yapan Aykın’ın tekrar Eskişehirspor ile yollarının birleşmesi üzerine, eski iddiaları gündeme getiren Ajans26 haber sitesi, Aykın’ın, iddialara açıklık getirmesini  istedi;
 
Ajans 26 neler sordu?
Geçmişte başkanlık yapan Nebi Hatipoğlu’ndan bu yana toplamda 10 yıl geçti ve şuan belirtilen borç 200 milyon  TL. Yani kulüp her yıl 20.000.000 TL zarara uğratılarak geldi.Bugün ki sorularımız sağlıktan olduğu için direkt muhatabı Aytekin Aykın'a soruyoruz.2012-2013 sezonunda Sağlık Giderleri 797.000 TL miydi? Bu harcamaların ne kadarı ilaç harcamasıydı ve bu harcamalar nereden (hangi eczaneden) yapıldı?Bu eczanenin yönetimdekilerle bir bağı var mıydı?
 
Bu zarar nasıl yapıldı?
Neden bu soruları soruyoruz bize gelen ihbar mektubunda 2015 ten sonra ki sağlık harcamalarının 140 bin ile 180 bin TL arasında olduğu fakat özellikle 2012-2013 sezonunda bu harcamaların çok yüksek seviyelerde olduğu yönünde. Konuyla ilgili Eczacılar Odası Başkanı Sayın Yücel Yenilmezden aldığımız bilgiler maalesef bu iddiaları doğrular yönde.
'2012-2013 yılında kulübe ilaç veren bir eczanenin icra göndermesini öğrendikten sonra hem üzüldük, hem de Eskişehirspor’umuza destek olmak için ilaçları Eczacılar Odası olarak biz verelim' demiş. Yıllık 20.000.000 TL’lik zararın nasıl yapıldığını bundan sonra ki haberlerimizde araştırmaya devam edeceğiz. Hoşcan ve Aykın konuyla ilgili bilgi vermek isterlerse yine buradan siz değerli okuyucularımızı bilgilendiriyor olacağız.
 
Tarihin en fazla sağlık gideri
Ajans26 haber sitesi,  yaptığı haberde ayrıca 2012-2013 Sezonunda kulüp mali tablosuna yansıyan ve kulüp tarihinin en fazla sağlık gideri olarak gözüken 797 Bin 734 Liralık sağlık giderinin gösterildiği mali tabloyu da yayınladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Özcan taşören 14 Aralık 2017 20:43

Eskişehir spor eskişehir tabib odasına baş vursun...

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi