Ayaroğlu’dan tam 8 puan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ayaroğlu’dan tam 8 puan
A
a

Lig maratonunda forma giydiği 23 maçta ağları 5 kez havalandıran Hasan Ayaroğlu, iş bitirici golleri sayesinde Eskişehirspor’a 8 puan kazandırdı. Ayaroğlu, her iki Manisa maçında attığı galibiyet golleri sayesinde 6 puan, Rize ve Denizli maçlarında attığı goller sayesinde ise takımına 2 puan kazandırdı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da son haftalarda yedek kulübesinden oyuna girerek takıma katkıda bulunmaya çalışan hasan Ayaroğlu, bu sezon attığı 5 gol sayesinde takımına 8 puan kazandırdı.

DENİZLİ MAÇINDAN 1 PUAN
Bu sezon ligin ilk yarısında ilk kez 90 dakika forma giydiği Denizlispor maçında, alınan 2-2’lik beraberlikte 2 gol atan Ayaroığlu, Siyah kırmızılı takıma 1 puan kazandırmıştı.

MANİSA’DA GALİBİYET GOLÜNÜ ATMIŞTI
Yine ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynanan ve 3-2 galibiyet ile sonuçlanan Manisa maçında Bruno ve Semih Şentürk’ün golleri ile 2-1 önde olan takımı adına, 3.golü ağlara gönderen Hasan Ayaroğlu, 3-2 biten maçta takımının hanesine 43 puan yazdırdı.

YEDEK KALDI
Manisa maçı sonrası ise bugüne kadar oynanan 15 maçta sadece 2 kez 90 dakika forma şansı bulan oyuncu, ya oyuna sonradan girdi, ya da oyundan çıkarak 90 dakika forma giyme şansı bulamadı.

RİZE MAÇINDA 88’DE 1 PUANI KURTARDI
Ayaroğlu, Eskişehir’de oynanan ve 1-1 berabere biten Çaykur Rize maçında ise, takımını yenilgiden kurtaran oyuncu oldu. Oyuna 82.dakikada giren ve 9 dakika görev yapan oyuncu, Eskişehirspor 1-0 mağlup durumdayken 88.dakikada attığı beraberlik golü ile, takımını yenilgiden kurtarım 1 puanı almasını sağladı.

MANİSA DA 86’DA 3 PUAN KAZANDIRDI
Hafta sonu oynanan Manisa maçında da yedek kulübesinde olan ve 68.dakikada oyuna giren Hasan Ayaroğlu, bu kez 86.dakikada Manisa ağlarına gönderdiği golle, Eskişehirspor’a 3 puanı kazandırdı.

İNŞALLAH FORMAYI ÇIKARMAM
Manisa maçı sonrası alınan galibiyette pay sahibi olduğu için mutlu olduğunu belirten Ayaroğlu, en büyük dileğinin Siyah kırmızılı formayı her maçta 90 dakika giymek olduğunu söyledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi