Avrupa kulübünden Mehmet Özcan itirafı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Avrupa kulübünden Mehmet Özcan itirafı!
A
a

Eskişehirpor'un genç yeteneği Mehmet Özcan'a Olympiakos kancası. Olympiakos Sportif Direktörü Christian Karembeu’dan Kostas Mitroglou ve Mehmet Özcan açıklaması geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla parlayan Mehmet Özcan hakkında her gün yeni bir transfer bombası patlıyor. Olympiakos Sportif Direktörü Christian Karembeu, Galatasaray'ın forveti Kostas Mitroglou ile ilgilenmediklerini açıklarken Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan'ı takip ettiklerini itiraf etti.

Yunanistan takımlarından Olympiakos’un Sportif Direktörü Christian Karembeu, Medipol Başakşehir ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın forveti Kostas Mitroglou ile ilgilendikleri iddiasına yanıt veren Karembeu, “Mitroglou’nun transferi gündemimizde yok” ifadelerini kullandı. Türkiye’de yetenekli gençlerin olduğunu söyleyen Karembeu, “Ülkenizde çok yetenekli futbolcular var. Takip ettiklerimiz arasında Eskişehirspor’dan Mehmet Özcan var” şeklinde konuştu.

İŞTE O AÇIKLAMA!

mehmet özcan olimpiyakos
Kaynak : Skor
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesli 7 Ağustos 2019 10:53

şu alacaklı olan futbol ailesi ve diğerleri biraz sabredin inanın çok yetenekli topçularımız var bu oyuncularımızı satarak borcumuzu ödeyeceğiz. Bırakın takımı çok iyi niyetli yöneticilerimiz var, fuat hocamız var takıma puan silme cezası verdirirseniz yazık olur. Efsane taraftarı olan kulüp yaşasın...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi