Ateşten gömlek giydik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ateşten gömlek giydik
A
a

Cumartesi günü Es Es’in maçında ilk maçına çıkacak olan Teknik Direktör İlhan Var önemli açıklamalarda bulundu. Var, “Ateşten bir gömlek giydik. Taşın altına elimizi değil bedenimizi koyduk. İnşallah elimizden geleni yapıp bu takımı ligde tutacağız” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'u ligde tutacağız
Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü İlhan Var, Bein Sports ekranlarında yayınlanan '1.Lig' programında açıklamalarda bulundu. Var, “Hayırlısıyla Eskişehirspor kariyerimize başladık. Kadromuzda 3-4 tane tecrübeli oyuncumuz var. Diğer oyuncularımız genç oyuncular. Ateşten bir gömlek giydik. Taşın altına elimizi değil bedenimizi koyduk. İnşallah elimizden geleni yapıp bu takımı ligde tutacağız” diye konuştu.

Başarılı olabiliriz
Var, “Eskişehirspor gibi büyük bir camia ve ülke futbolunun önemli kulübünde görev yapacak olmanın sorumluluğunu da taşıyorum. Çok köklü bir camiaya geldiğimin farkındayım. Yönetimle görüşmelerimizde neleri yapıp, neleri yapamayacağımızı konuştuk. Kendimizce bir matematik yaptık. Doğru sistem, karakterli bir futbol ve devamlılık. Bunu sağlayabilirsek başarılı olabiliriz. Maçlara tek tek bakacağız. Sistematik bir planla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Motivasyonu yerine getirdik
Takımın motivasyonunu düzelttiklerini söyleyen Var, “Sahaya çıktığında ne yaptığını bilen oyuncular ile sahaya çıkacağız. Geldiğimde oyuncuların moral motivasyonun düşük seviyede olduğunu gördük. Göreve bunu düzelterek başladık. Şu an futbolcularımızın enerjileri çok yüksek. Öğrenmeye açık futbolcularla çalışıyorum. Geçen sezon bu takım puan silmeler olmasa ligde kalırdı. O kadrodan sadece 3 futbolcu ayrıldı. Ben oyuncularımızın karakterlerini sahaya yansıtarak iyi sonuçlar alabileceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Alacakları yok
Var ayrıca, “Eskişehirspor’da kalarak ligde savaşmayı tercih eden futbolculara teşekkür ediyorum. Yöneticilerimiz ve taraftarlarımız oyunculardan kalitelerini ve yeteneklerini sahaya yansıtmasını bekliyor. Bizim ana amacımız da bunun gerçekleşmesi. Dışarıdan bakıldığında transferi kapalı olduğu için genç bir kadro ile mücadele eden bir Eskişehirspor var gibi gözüküyor ancak mevcut futbolcuların alacağı yok. Bu da içeride huzurun oluşmasını sağlıyor” dedi.

3 puan için sahaya çıkacağız
Bandırmaspor maçı hakkında da konuşan Var, “Bandırmaspor kaliteli futbolculardan kurulu bir kadrodan oluşuyor ama iki takımda sahaya 11’er kişi ile çıkacak. 17 haftadır maç kazanamayan bir takımız. Bunu kırmak istiyoruz. Biz 90 dakika mücadelemizi vereceğiz. Bandırmaspor bu maça üç puan için çıkıyor. Biz de 3 puan için çıkacağız. Saha içerisinde daha iyi olanın kazanacağı bir maç olacak. Bizim de en az onlar kadar şansımız var. Sahada gelecek adına umut veren bir Eskişehirspor olacak” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 17 Ekim 2020 13:42

eksi puanlar haricinde ateşten bir gömlek yok abartmayın Eksi puanlar önlenirse bu kadro ligte kalır hoca hatası olmaz ise.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi