Ateşten gömleği kim giyecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ateşten gömleği kim giyecek?
A
a

Hafta sonu yapılan Eskişehirspor Mali Genel Kurulu’nda 116 milyon TL borç açıklandı. Siyah-Kırmızılı camia 24 Haziran’daki Seçimli Genel Kurul’da kimin aday olacağını merak ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Süre azalıyor
Siyah-Kırmızılı camiadaki karanlık ve sisli hava devam ediyor. Ölü toprağı üzerinden atamayan Eskişehirspor’a kimin başkan olacağı büyük merak konusu. Önde gelen isimlerin yaptığı açıklamalar sürekli havada kalırken, somut adımların atılmaması gelecek adına hiç de iyi sinyaller vermiyor. Zaman daraldıkça kulüp çıkmaza doğru ilerliyor.
 
Son 5 gün!
Eskişehirspor’un kaderini çizecek olan 55. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a sadece 5 gün kaldı. Kalan süre zarfında aday çıkmaması takımın sezonu gereksiz yere yaklaşık 10 gün geç açmasına neden olacak. 24 Haziran tarihinin Ramazan Bayramı arife gününe denk geliyor olması delegelerin de elini kolunu bağladı.
 
Çoğunluk zor gibi
Eskişehirspor  Başkanı Halil Ünal’ın Mali Genel Kurul’daki sözleri oldukça dikkat çekiciydi. Ünal, seçimli genel kurul ile ilgili konuşurken sürekli “1 Temmuz’da yapılacak olan Genel Kurul…” ifadelerini kullandı. Taraftarlar ise bu sözleri 24 Haziran’daki Genel Kurul’da çoğunluğun sağlanamayacağı şeklinde yorumladılar.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi