Ata Demirer aşk orucunu bozdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ata Demirer aşk orucunu bozdu
A
a

Komedyen Ata Demirer’den yeni yıl sürprizi! 2014 yılında eşinden boşanan Ata Demirer Alara Bozbey ile yakınlaşmış ancak aşk fazla uzun sürmemişti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Birlikte görüntü vermemeye özen gösteren Ata Demirer ve Alara Bozbey, 3 yıl önce ayrılsalar da birbirlerini unutamadı. Ünlü çift şimdi yeniden birlikte…

Ata Demirer aşk orucunu bozdu

Peki Ata Demirer'in yeni sevgilisi Alara Bozbey kim? Detayları ve fotoğraflar haberimizde...

Ata Demirer aşk orucunu bozdu

Alara Bozbey ile yaşadığı ilişkiyi köşe bucak saklayan Ata Demirer, yeni yılın ilk dakikalarında sürpriz bir adımla ilişkisini cümle aleme ilan etti.

Ata Demirer aşk orucunu bozdu

Alara Bozbey kimdir?

Alara Bozbey, 1986 senesinde Litvanya'da dünyaya gözlerini açtı. Anne ve Babası Litvanyalı olan oyuncunun ailesi ayrıldıktan sonra annesi bir Türkle evlenerek annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşti. Türkçe öğrenen ve Türk vatandaşı olan Alara Bozbey'in hayatı oyunculuk eğitimi almasıyla değişti. Uzun süredir ülkemizde yaşayan Alara Bozbey, Türk vatandaşlığına geçmiş ve gerçek adı olan Aliona ismini Alara olarak değiştirmiştir. Yabancı Damat Dizisi ile Oyunculuğa Başladı Alara Bozbey Türkiye'ye yerleştikten sonra  oyunculuk yapmaya başladı ve ilk adımı da bir zamanlar Kanal D ekranının fenomen dizilerinden olan Yabancı Damat dizisi ile attı. Özgür Çevik'in baş rolde olduğu Yabancı Damat dizisi ile tanınan Alara Bozbey, bu diziden sonra çok sayıda dizi ile tekrar ekran karşısına çıktı. Arka Sokaklar, Bedel, Gamsız Hayat, Benim İçin Üzülme gibi iddialı yapımların kadrosunda yer alan 2017 yapımı Dolunay dizisinnde Demet karakterini canlandırdı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi