Askom 15. Bölge Toplantısı Bilecik’Te Yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Askom 15. Bölge Toplantısı Bilecik’Te Yapıldı
A
a

15.Bölge İlleri Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir Ve Kütahya İllerinin Katıldığı Toplantıda Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge İle Sağlık Hizmetleri Ve Kamu Hastaneleri Başkanları Ve Yardımcıları, İllerdeki Kamu, Üniversite, Özel Hastanelerin Başhekimleri Ve Diğer Sağlık Yöneticileri Katıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi (ASKOM) 15. Bölge illeri toplantısı Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı.
15. Bölge ASKOM toplantısı Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıya Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ile sağlık hizmetleri ve kamu hastaneleri başkanları ve yardımcıları, illerdeki kamu, üniversite, özel hastanelerin başhekimleri ve diğer sağlık yöneticileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, acil sağlık hizmetlerinin verimliliğini artırmak adına yapılan ASKOM toplantılarının önemine değinerek, katılımcılara teşekkür etti.
Toplantı bölgedeki iller arasındaki sevk ve sevk koordinasyonlarının değerlendirilmesinin ardından son buldu.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi