Ahmet Ataç 15 02 2024

Asıl işimiz bundan sonra

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Asıl işimiz bundan sonra
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri camiaya seslendi. Görülmemiş bir mücadele içerisine gireceklerini söyleyen Diri, “Asil işimiz bundan sonra başlıyor” dedi

Sütiş Eskişehir
Çok çalışmamız gerekir
Eskişehirspor taraftarına seslenen Diri, “Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Madem taraftarın içinden gelen birileri yönetim taraftar olarak daha da çok çalışmamız gerekir. Eskişehirspor tarihinde görülmemiş bir mücadele için herkes kolları sıvasın ve hazır olsun.  Halil Ünal’a da teşekkür etmek gerekir. Risk aldı ama transfer açılmadı. Açılmadı ama o adamları da almasaydık devre arası hiç transfer yapmadık bu adamlar bizi bekledi Halil başkanın emekleri sağ olsun” dedi.

Ay iyi niyetle başladı
Kaan Ay için de konuşan Diri, “Ay çok samimi ve iyi niyetle göreve başladı. Biz kendisini icra kurulundan beri destekledik. Etrafındaki bir kaç kişinin fitnesine uydu. Onu çıkarsız destekleyenlere karşı şüpheye düştü. Ama takımı ligde tuttu emekleri çok. Bu süreçte siyaset karıştırdı denildi ama o da bunu kendisi için değil Eskişehirspor için yaptı. Başkan olarak kararının arkasında durdu” şeklinde konuştu.

Herkese teşekkür ederiz
Son olarak Eskişehirspor’da sezon başından bu yana gösterdiği özverili bir performans sergileyen Fuat Çapa hakkında da konuşan Diri, “Fuat hoca bu süreçte bizden biri olarak mücadele etti, vazgeçmedi. Belki umutsuz oldu ama yine de vazgeçmedi. Sonuç olarak hedef ligde kalmaktı başarılı olundu. Bu süreçte emek veren herkese teşekkür ederiz. Artık yeni bir süreç başlıyor. Küskünlükleri bırakıp kenetlenmeliyiz” dedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nejdet uygun 3 Haziran 2019 10:46

Bu adam hala Halil Ünal'a teşekkür ediyor? Ya ondan bir çıkarı var. Ya da çok akıllı değil. Halil 14 adam aldı. Mevcut kadrodaki oyuncuların bazılarını yolladı. 19 maç oynatamadin. Kulübün borcu daha da arttı. Geçen yılki kadroyu tutsaydi, genç takviyesiyle bundan daha az puan almazdı. Borç da artmazdi. Belki devre arasında da bir kaç nokta transferle takimin seviyesi arttirilirdi.

2 4 Cevap Yaz
Mehmet çınar

Haklısın. Mesela tanase oynamadan gitti. 1.5 milyon alacağı var bizden. Halil Ünal'ı kulübün kapısından sokmamak lazım

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi