Ahmet Ataç 15 02 2024

Aralarında soğuk rüzgarlar mı esiyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Aralarında soğuk rüzgarlar mı esiyor?
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'ya, Başkan Osman Taş ile yaptığı görüşme soruldu, alınan cevap soğuk rüzgarları akıllara getirdi: "Kısa bir görüşme oldu, içeriği olması gerektiği gibi değildi"

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'da soğuk rüzgarlar

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Afyon kampı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fuat Çapa’ya geçtiğimiz akşam Başkan Osman Taş ile yaptığı görüşme soruldu. Çapa bu konu hakkında ayrıntılı bir açıklama yapmadı. Ancak Çapa’nın bu sözleri bir sıkıntının olduğunu kanıtlar niteliğindeydi; “Kısa bir görüşmemiz oldu. Ama açıkçası görüşmenin içeriği, olması gereken içerik değildi.” Çapa ile Başkan Taş arasında yapılan görüşmede bazı fikir ayrılıklarının olduğu sızan bilgiler arasında. İkili arasındaki gerginliğin ise futbolcu ödemelerinin olduğu belirtiliyor. 

Eskişehirspor Polonya kampında iyi işler yaptı

Sözlerine Polonya kampını değerlendirek başlayan Çapa, “En verimli kamp dönemimizdi, oyuncuların tam olarak motive olmaları ve ciddiyetle çalışmaları bizi mutlu etti. Geçtiğimiz sezonu bireysel anlamda değerlendirerek, gelecek sezondan beklentilerimizi konuştuk. Çok iyi bir karşılaşma oynadık, iyi işler yaptık” dedi.

Kalabalık gidiyoruz

Afyon kampı ile ilgili bilgi veren Çapa, “İlk kampa katılamayanlar Afyon’da yer alacaklar. Afyon’da  hazırlık maçlarımızda bugüne kadarki çalışmaların yansımasını göreceğiz. Bu maçlar sonunda da sayı olarak kalabalık gidiyoruz. 35-36 kişilik kadrodan 25-26’ya düşüreceğiz. Bu sayıyı bu da rekabeti arttıracak. Kulübün tablosunu da göz ardı etmeyeceğiz. Kadro planlamasını hedefimize göre yapacağız” ifadelerine yer verdi. 



 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
furemen 18 Temmuz 2019 12:11

Fuat hoca bu konuda haklı.İki sezondur takımı bir türlü toplayıp kampa götüremedi.Bu adamlar ne zaman form tutacak,ne zaman bir arada taktik çalışacak,ne zaman takım oyunu oturtacak.Mümkün değil.Biz de hep beraber takım iyi futbol oynamıyor diye hocaya fatura keseceğiz.Ya yönetim aklını başına al!-6 ile başlıyoruz ,sezon başında formsuzluk ve uyumsuzluk yüzünden puanlar kaybetmeyelim.Hala öğrenemedik mi?Sırf hazır olmadığımız için herkesin içeride dışarıda yendiği takımlara puanlar verdik.Siz taraftarı çıldırtmaya mı çalışıyorsunuz?

0 5 Cevap Yaz
Eses 18 Temmuz 2019 11:58

Başkandan bir şey olmaz. Hey murat diri nerdesin buna uydun yönetimi istifa ettirdin ara da bul eski başkanı. Ortalarda olmadığına göre yönetimle aran pek yok aklıma eski yönetimi başkaları için mi istifasını istediniz

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi