Araç kiralarken aman dikkat: Eskişehir’de ilginç dolandırıcılık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Araç kiralarken aman dikkat: Eskişehir’de ilginç dolandırıcılık!
A
a

Almanya’dan Eskişehir’e gelen Birsen Işıkdağlıoğlu, ünlü bir araç kiralama şirketinin adını kullanarak kiralama yapan siteye 4 bin TL’sini kaptırdı. Konuyla ilgili emniyete şikayette bulunan Işıkdağlıoğlu, “Başkaları mağdur olmasın. Bunlar büyük bir çete” dedi.

Sütiş Eskişehir
Birsen Işıkdağlıoğlu, internette yaptığı araştırmalar sonrası ünlü bir araç kiralama şirketinin adını kullanan siteden otomobil kiralamak istedi. WhatsApp üzerinden iletişime geçtiği kişilerin hesabına 4 bin TL gönderen Işıkdağlıoğlu’na, 26 Temmuz saat 09.00-10.00 arası arabanın teslim edileceği söylendi. Ancak o araç hiç gelmedi. Yaşadığı mağduriyeti anlatan Işıkdağlıoğlu, “Sabah oldu, araba gelmedi. Gerekli yerlere başvurduk, cevap da gelmedi. Parayı da ödemiş bulunduk. 4 bin TL ödedik. Otele de rezervasyon yaptırmıştık, gidemedik. Hiçbir şekilde cevap gelmedi. İsmini kullandıkları firmanın kendisini aradım, bizim ismimiz adına bir rezervasyon olmadığını, dolandırıldığımızı söylediler. Fakat bu şirketin de önlem alması gerekiyor bence. Çünkü büyük bir şirket. Bu dolandırıcılar bir tane değil, birkaç taneler. Yazışmalarda dolandırıcı olduklarını söylediğim zaman da hakarette bulundular, küfürler ettiler” dedi.

BAŞKALARI MAĞDUR OLMASIN
Polise giderek ifade verdiklerini belirten Işıkdağlıoğlu, “Başkaları mağdur olmasın. Dikkat etsinler. Bir çok mağdur var bu konuda. Bunlar büyük bir çete. Polis, bankaya mektup yazdıklarını, bankadan 4 aydır cevap alamadıklarını söyledi. Bu da bir açıklıktır. Emniyetin bu konuda önlem alması gerekiyor. Hesaplarına el koydurabilir. Adından soyadından yola çıkabilir. İkametini bulabilir. Ben burada yaşamadığım halde nerede ikamet ettiklerini araştırıp buldum. Polisin bunu yapamaması da çok enteresan. Daha fazla yaşanmasın, kimse mağdur olmasın. Ben 4 bin liranın peşinde değilim, o gitti çıktı bizden. Ama başkaları mağdur olmasın. Bir de bunu 1-2 ay da kiralayabilirdik. Biz 4 günlük kiraladık” diye konuştu.
Kaynak : Hilal Köver
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi