AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanır?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AÖF sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanır?
A
a

AÖF öğrencileri Anadolu Üniversitesi'nden gelecek sınav sonucu açıklamasını bekliyor. AÖF sınavına giren binlerce AÖF öğrencisi bilgisayarın başında AÖF açıklandı mı, AÖF sonuçları, AÖF sonuçları ne zaman açıklanır diye arama yapıyor. Sınava giren AÖF öğrencilerinin heyecanla beklediği AÖF sonuçları sorgulama ekranı ne zaman açılacak? Tüm detaylar haberimizde.

Sütiş Eskişehir
AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları için binlerce öğrenci heyecanla bekliyor. Sınavların ardından AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek için Anadolu Üniversitesi'nden yapılacak olan açıklamayı bekleyen öğrenciler, internet üzerinde AÖF sonuçları araması yapıyor. AÖF final sınavı sonuçları AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen soruların cevabı...

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören binlerce öğrenci, 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan AÖF final sınavı sonrasında sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Sınavlardan aldığı notları görüntülemek isteyen öğrenciler, heyecanla Anadolu Üniversitesi'nden yapılacak olan açıklamayı bekliyor.

AÖF sonuçları için resmi bir tarih verilmedi ancak tahminlere göre sınav sonuçları bu ay sonunda erişime açılacak ve öğrenciler sınavlardan aldığı notları görüntüleyebilecek.

Öğrenciler, AÖF sonuçlarını görüntülemek için AÖF öğrenci otomasyonuna T.C. Kimlik Numarası ve öğrenci şifresi ile giriş yapacak ve AÖF sınav sonuçlarını görüntüleyebilecek.

AÖF SORU VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

AÖF sonuçları için bekleyişte olan öğrenciler, bir yandan da sınav soru ve cevaplarını araştırıyor. Sınavda sorulara verdiği yanıtların doğruluğunu ve yanlışlığını kontrol etmek isteyen öğrenciler, internet üzerinde AÖF soru ve cevapları için araştırma yapmaya başladı.

AÖF soru ve cevapları, Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sistemi üzerinden görüntülenmektedir. Öğrenciler e-Kampüs sistemine öğrenci girişi yapmalı ve ardından çıkmış sınav soruları bağlantısına tıklanmalıdır. Açılan ekranda AÖF soru ve cevapları görüntülenecektir.

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

AÖF MAZERET SINAVI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz.

Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

AÖF SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

AÖF sınav sonuçlarına itiraz etmek için ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde işlem yaptırmak gerekmektedir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi