AÖF sınav sonuçları açıklandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AÖF sınav sonuçları açıklandı!
A
a

AÖF 25-26 Kasım vize sınavlarının sonuçları açıklandı. AÖF sınav sonuçlarına Anadolum eKampüs üzerinden erişim sağlanabiliyor. İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AÖF sınav sonuçları açıklandı. AÖF Güz Dönemi vize sınavlarının soruları ve cevaplarının açıklanmasının ardından binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF sonuçları öğrencilere duyuruldu. AÖF sınav sonuçlarına TC kimlik numarası ile erişim sağlanabiliyor.


AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI!

Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AnadoluM eKampüs Sisteminden erişim sağlanıyor. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.


SINAV SONUÇ İTİRAZI NE ZAMAN YAPILIR?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.


MAZERET SINAVI HAKKINDA

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.


AÖF DÖNEM SONU SINAVLARI NE ZAMAN?

Güz Dönem Sonu sınavları 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi