AÖF öğrencilerine önemli haber!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AÖF öğrencilerine önemli haber!
A
a

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'ne kayıt yaptıracak adaylara müjdeli haberi geldi! Kayıt tarihleri Pazar gününe kadar uzatıldı...

Sütiş Eskişehir
AÖF'den öğrencilere kayıt yenileme süresi ile ilgili bir son dakika haberi geldi.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi kayıtları Pazar gününe kadar uzatıldı. 
Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklama ile milyonlarca öğrencinin eğitim gördüğü Açıköğretim Sistemi için kayıt yenileme işlemleri uzatıldı. Öğrenciler, Güz Dönemi AÖF kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim Pazar gecesi saat 23.00’e kadar tamamlayabilecek. 

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR
Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF kayıt yenileme işlemleri alınmaya devam ediyor. 11 Eylül'de başlayan AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri 5 Ekim tarihinde sona erdi. AÖF ara sınıf öğrencileri ise eğitim gördükleri bölümlere devam edebilmek için 25 Eylül 2018 -  7 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmek zorunda. Peki AÖF kayıt yenileme ve İkinci üniversite kayıt işlemleri nasıl yapılır? 

AÖF kayır yenileme 2018 için tıklayın
 

AÖF HARÇ ÜCRETİ NEREYE YATIRILACAK?

Ödemelerini Ziraat Bankası'nın bankamatik ve internet bankacılığı ekranı üzerinden yapabilecek olan öğrenciler, bunu 5 Ekim 23.30'a kadar tamamlayabilecek. Öğrenciden banka dekontu ise saklaması talep edilecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden program süresi içinde olanlar (önlisansta 2 yıl, lisansta 4 yıl), AÖF kayıt yenileme kılavuzunun 2.5.1. maddesinde açıklanan kanunlar kapsamındaki öğrenciler ile 2.5.2. maddesinde açıklanan Engelli Öğrenciler, Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemeyecek.

Kayıt aşamasında şu yöntemler denenebilecek;

Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme

(İnternet başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.)

İnternet Bankacılığı ile Ödeme

ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

Mobil Bankacılık ile Ödeme

DERS EKLE - SİL İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Ders seçim işlemi üç aşamadan oluşmaktadır:

1-Birinci aşamada aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir.

2-İkinci aşamada ders seçim işlemi yaparak alacağınız ve bıraktığınız dersleri belirleyeceksiniz.

3-Üçüncü ve son aşamada ise yaptığınız ders seçim işlemini onaylamanız istenecektir.

Yaptığınız ders seçim işlemini onaylamadığınız takdirde, ders seçim işleminiz geçersiz sayılacaktır. Ders seçimi işleminde değişiklik yapan öğrencilerin, en son onayladığı ders seçim işlemi geçerli olacaktır ve ödeme bilgileri buna göre oluşacaktır.

Ders seçim işlemini tamamlayan öğrenciler, bilgi amaçlı olarak 2018-2019 Öğretim Yılı Güz/Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasının çıktısını alabilir. Bu sayfada öğrencilerin ders seçim (ekle/sil) işlemi sonucunda; Alacağı Dersler, Bıraktığı Dersler, Ödeme Bilgisi, Sınav Merkezi Değişiklik Tarihleri ve Sınav Tarihleri bilgileri yer almaktadır.
 
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi