AÖF öğrencileri dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AÖF öğrencileri dikkat!
A
a

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Ücretsiz Yüzyüze Dersler Bahar Döneminin, İç Anadolu bölgesinde 13 Mart 2017 Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Konuyla ilgili üniversiteden yapılan açıklamada; Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik ücretsiz yüzyüze derslerinin Bahar Döneminin, 28 Mayıs 2017 Pazar günü sona ereceği belirtildi.

Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde 96 merkezde sürdürülen yüzyüze derslerin, öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslerin yüzyüze işlenmesini sağladığına dikkat çekilen açıklamada, “Öğrencilerimiz, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin derslere katılabileceklerdir. Öğrencilerimiz derslerden faydalanmanın yanı sıra birbirleri ile yüzyüze sorunlarını paylaşabilmekte dersin öğretim elemanına sorular sorarak konuları daha iyi anlayabilmekte ve derslerin yapıldığı üniversitenin kütüphane, sosyal etkinlikler, seminer, konferans ve sempozyum gibi imkanlarından da faydalanabilmektedir. Öğrencilerimiz, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini 6 Mart 2017 tarihinden itibaren AÖF Bürolarından veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki “Öğretim Ortamları” ve oradan da “Yüzyüze Öğretim Hizmetleri” bölümünü inceleyerek öğrenebilirler. Tüm Türkiye’de yüzyüze dersler 13 Mart 2017 Pazartesi günü başlayacak 16 Nisan, 23 Nisan, 1 Mayıs ve 19 Mayıs günleri dışında 28 Mayıs 2017 Pazar günü akşamına kadar kesintisiz devam edecektir” denildi.

11 derste yüzyüze öğretim yapılacak

2016-2017 öğretim yılı Bahar Dönemi’nde Yüzyüze Öğretim Hizmetleri kapsamında yüzyüze öğretimi yapılacak 11 ders ise şunlardır:
“Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, Finansal Yönetim II, İngilizce II, Arapça II, Arapça IV.”

İç Anadolu’daki derslerin yapılacağı yerler

İç Anadolu Bölgesinde illere göre derslerin yapılacağı yerler de şöyle açıklandı:
“Aksaray; T.C. Aksaray Üniversitesi - Sosyal Bilimler MYO, Ankara; T.C. Ankara Üniversitesi - CEBECİ ve T.C. Gazi Üniversitesi - Beşevler, Eskişehir; T.C. Anadolu Üniversitesi - Yunus Emre Kamp. ve T.C. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kamp., Çankırı; T.C. Çankırı Karatekin Üniversitesi - Sos. Bil. Enstitüsü ve Güzel Sanatlar Fak., Karaman; T.C. Karaman Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi - Yunus Emre Yerleşkesi, Kayseri; T.C. Erciyes Üniversitesi - İİBF, Kırıkkale; T.C. Kırıkkale Üniversitesi - İİBF, Kırşehir; T.C. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi - Sosyal Bilimler MYO, Konya; T.C. Selçuk Üniversitesi - Hukuk Fakültesi Adalet MYO, Nevşehir; T.C. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi - Fen-Edebiyat Fak., Niğde; T.C. Ömer Halis Demir Üniversitesi - İİBF, Polatlı; T.C. Gazi Üniversitesi - Polatlı Fen - Edebiyat Fakültesi, Sivas; T.C. Cumhuriyet Üniversitesi - Kampüs, Yozgat; T.C. Bozok Üniversitesi - Erdoğan Akdağ Kampüsü.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi