AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? İkinci üniversite kaydı nasıl yapılır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? İkinci üniversite kaydı nasıl yapılır
A
a

AÖF kayıt yenileme 2018 yılı için geçtiğimiz günlerde uzatılmıştı. Peki AÖF kayıt yenileme son tarihi ne zaman? AÖF kayıt yenileme saat kaça kadar devam edecek? 2018 Açık öğretim kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF büroları çalışma saatleri detayları haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Açıköğretim Fakültesi 2018 kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. Anadolu Üniversitesi'nden AÖF kayıt yenileme hakkında duyuru yapıldı. Binlerce öğrencinin merakla internette arattığı AÖF kayıt yenileme 2018, AÖF kayıt yenileme ne zaman, AÖF kayıt yenileme tarihleri, AÖF kayıt yenileme son tarihi, AÖF kayıt yenileme saat kaça kadar soruları da cevabını bulmuş oldu.

Açıköğretim Fakültesi AÖF kayıt yenileme 2018 için açıklama yaptı

"2018-2019 eğitim öğretim yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde birçok bölümün ders programı yenilendi. 17 lisans ve 12 önlisansın programlarında 353 ders intibakı yapıldı. Programlardaki güncellemeler bazı derslerin döneminin değişmesi, kaldırılması ya da yeni ders olarak eklenmesi şeklinde yapılmıştır.

Bu değişikliklerle yapılan ders intibaklarının bilgi işlem ortamında teknik işlemlerinin devam etmesi nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme bölümünden 25 Eylül 2018 Salı günü başlayacaktır."

AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman?

2018-2019 eğitim öğretim dönemi AÖF kayıt yenileme işlemleri 25 Eylül 2018 Salı günü başlayıp 5 Ekim 2018 Cuma günü sona erecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR

Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF kayıt yenileme ve İkinci Üniversite kayıt işlemleri alınmaya devam ediyor. 11 Eylül'de başlayan AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri 5 Ekim tarihinde sona erecek. AÖF ara sınıf öğrencileri ise eğitim gördükleri bölümlere devam edebilmek için 25 Eylül 5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmek zorunda. Peki AÖF kayıt yenileme ve İkinci üniversite kayıt işlemleri nasıl yapılır? 

AÖF kayır yenileme 2018 için tıklayın

AÖF KAYIT YENİLEME VE İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI YARIN SONA ERİYOR!

AÖF kayıt yenileme ve ikinci üniversite kayıt yenileme işlemleri yarın sona eriyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren  AÖF işlemleri için adaylar Anadolu Üniversitesi Türkiye programı kayıt sayfası üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. 

AÖF HARÇ ÜCRETİ NEREYE YATIRILACAK?

Ödemelerini Ziraat Bankası'nın bankamatik ve internet bankacılığı ekranı üzerinden yapabilecek olan öğrenciler, bunu 5 Ekim 23.30'a kadar tamamlayabilecek. Öğrenciden banka dekontu ise saklaması talep edilecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden program süresi içinde olanlar (önlisansta 2 yıl, lisansta 4 yıl), AÖF kayıt yenileme kılavuzunun 2.5.1. maddesinde açıklanan kanunlar kapsamındaki öğrenciler ile 2.5.2. maddesinde açıklanan Engelli Öğrenciler, Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemeyecek.

Kayıt aşamasında şu yöntemler denenebilecek;

Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme

(İnternet başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.)

İnternet Bankacılığı ile Ödeme

ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

Mobil Bankacılık ile Ödeme

DERS EKLE - SİL İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Ders seçim işlemi üç aşamadan oluşmaktadır:

1-Birinci aşamada aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir.

2-İkinci aşamada ders seçim işlemi yaparak alacağınız ve bıraktığınız dersleri belirleyeceksiniz.

3-Üçüncü ve son aşamada ise yaptığınız ders seçim işlemini onaylamanız istenecektir.

Yaptığınız ders seçim işlemini onaylamadığınız takdirde, ders seçim işleminiz geçersiz sayılacaktır. Ders seçimi işleminde değişiklik yapan öğrencilerin, en son onayladığı ders seçim işlemi geçerli olacaktır ve ödeme bilgileri buna göre oluşacaktır.

Ders seçim işlemini tamamlayan öğrenciler, bilgi amaçlı olarak 2018-2019 Öğretim Yılı Güz/Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasının çıktısını alabilir. Bu sayfada öğrencilerin ders seçim (ekle/sil) işlemi sonucunda; Alacağı Dersler, Bıraktığı Dersler, Ödeme Bilgisi, Sınav Merkezi Değişiklik Tarihleri ve Sınav Tarihleri bilgileri yer almaktadır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi