AÖF açıkladı kayıtlar için son gün

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AÖF açıkladı kayıtlar için son gün
A
a

Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF Ağrı Bürosu 11 Eylül tarihlerinde başlayan ‘ikinci üniversite' kayıtlarının bugün sona ereceğini bildirdi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ağrı’da yüzlerce öğrencinin açıktan üniversite okumak için kayıt yaptığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıtları bugün sona eriyor. Ağrı büro çalışanları kayıtların başladığı ilk günden bu yana kentte birçok caddede broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan büro yöneticisi ve çalışanlarından Fatma Karadeniz kayıtların bugün itibariyle sona ereceğini açıkladı. 

‘Kayıtlar 5 Ekim Cuma günü sona eriyor' 
Yüzlerce öğrencinin kayıt yaptırdığını anlatan Karadeniz, “Açıköğretim sistemi içerisinde ikinci üniversitesi kapsamında 37 önlisans ve 18 lisans programı bulunmaktadır. Herhangi bir yükseköğretim kurumunun lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler açıköğretim sistemine öğretim yapan fakültelerin önlisans, lisans programlarından birini okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak kaydıyla, sınava girmeden ve örgün, uzaktan öğretimdeki kayıtlarını sildirmeden doğrudan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bürolarına başvurarak kayıt yaptırabilirler” ifadelerini kullandı. 

Karadeniz, “Üniversitemizin 2018-2019 öğretim yılından itibaren öğrencilere basılı kitap vermek yerine Anadolum e-kampüs sistemi aracılığıyla sunulacak olan dijital kitaplar ve e-öğrenme malzemeleri sunulacaktır. Bu yeni sürecin öğrencilerin bilgiye daha çabuk ulaşması amaçlanmaktadır” şeklinde konuştu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi