Anneler gününde çiçekçiler açık mı? Bakanlık açıkladı…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anneler gününde çiçekçiler açık mı? Bakanlık açıkladı…
A
a

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 29 Nisan-17 Mayıs arası uygulanacak olan tam kapanma sürecinde anneler günü de kısıtlamalara denk geldi. Vatandaşlar annelerini sevindirmek ve Anneler Günü’nü kutlamak için Anneler Günü’nde çiçekçiler açık mı? Tam kapanmada çiçekçiler açık mı? Sorularını araştırıyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde, koronavirüs ile mücadele kapsamında 29 Nisan-17 Mayıs arasında uygulanacak olan tam kapanma süreci ile ilgili en çok sorulan sorulara ve cevaplarına yer verildi. En çok merak edilen sorular arasında Anneler Günü’nde çiçekçi dükkanları açık olacak mı? Anneler Günü’nde çiçekçiler açık mı? soruları da bulunuyor.

Anneler Günü’nde çiçekçiler açık mı, kapalı mı?
İçişleri Bakanlığının internet sitesindeki açıklamada, "Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir. Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebileceklerdir" ifadelerine yer verildi.

Anneler Günü ne zaman?
Anneler Günü bu yıl (2021) 9 Mayıs günü kutlanacak. Anneler Günü bu yıl koronavirüs tedbirleri nedeniyle 29 Nisan-17 Mayıs arasını kapsayan tam kapanma tedbirlerine denk geldi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi