Anket şirketlerini şaşkına çevireceğiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anket şirketlerini şaşkına çevireceğiz
A
a

Partisinin Eskişehir’de düzenlediği ‘İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantısında konuşan MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, “Bütün anket şirketlerini şaşkına çevireceğiz, hepsini ters köşeye yatıracağız. Hiç kimse bizi anketlerle, rakamlarla oranlarla tanımlayamaz, tarif edemez” dedi.

Sütiş Eskişehir
MHP, Eskişehir’de ‘İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP MYK Üyesi Güllü Yener, MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ve partililer katıldı.
MHP ESKİŞEHİR’DE SAPA SAĞLAM
Toplantıda konuşan ve MHP’nin adım adım 2023’e hazırlandığını söyleyen Yönter, Eskişehir’de saha çalışmalarımızı tamamladık. Bizim temasımız insanımızla artarak devam edecek. Şimdi MHP bütün köylere ulaşmak için yeni bir seferberlik başlattı. Biz ilden ilçeye, ilçeden köye gelecek yıl yapılan seçimlere kadar da bütün insanlarımıza hem temas etmiş hem de gönlünü almış olacağız. Eskişehir’de şunu gördük ki il başkanlığımız çok iyi bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlçe başkanlarımız meselelere hakim. İl ve ilçe teşkilatlarımız arasında tam bir uyum var. MHP Eskişehir’de sapa sağlam bir teşkilat yapısıyla kardeşlik ve ülküdaşlık hukukuyla mücadelesini sürdürüyor. Çifteler’i ziyaret ettik. Çifteler’in çehresi değişmiş. Çifteler başka bir Çifteler olmuş. Kadir Bıyık’ın MHP’nin yüreği Çifteler’e dokunmuş. Her taraf şantiyeye dönmüş durumda. Çifteler’de yıllardır yapılamayan yatırımlar sırasıyla yapılıyor” diye konuştu.
 EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ
MHP’nin Eskişehir’de en az 2 milletvekili çıkaracağını belirten Yönter, “2023’e giderken MHP’nin 2 temel hedefi var. Bunlardan bir tanesi MHP’nin TBMM’nde en fazla milletvekili sayısına ulaşması. Bu bizim stratejik bir amacımız. Hem oy oranı hem de milletvekili sayısı itibariyle çıkarabildiğimiz en zirve noktaya çıkmayı istiyoruz. MHP bu amacına ulaşacak. Bütün anket şirketlerini şaşkına çevireceğiz, hepsini ters köşeye yatıracağız. Hiç kimse bizi anketlerle, rakamlarla oranlarla tanımlayamaz, tarif edemez. Biz gönüldeyiz, gözdeyiz. Türk’ün şuurundayız, milletin gönlündeyiz. MHP Eskişehir’de en az 2 milletvekili çıkaracak” şeklinde konuştu.
ESKİŞEHİR’E MÜHRÜ VURACAĞIZ
MHP’nin Eskişehir’e mührünü vuracağını ve feleğin çemberinin kırılacağını vurgulayan Yönter, “Metin Nurullah Bey yıllardan beri çalışmalarını yapıyor. Biz bu şehri canımızdan aziz biliyoruz. Çok seviyoruz. Biz buna layık olmadığımızı düşünüyoruz. Bizim hiç kimseden bir eksiğimiz yok. Cumhur İttifakı, MHP Eskişehir’e mührünü vuracak. Burada şeytanın bacağı kırılacak, feleğin çemberi kırılacak. Biz bunu hak ediyoruz. Cumhur İttifakı geleceğin mimarıdır. Cumhur İttifakı bir kez daha zaferini 2023’te ilan etmiş olacak. Cumhurbaşkanımız da Recep Tayyip Erdoğan olacak ve tekrar seçilecek. Mücadelemiz bu. Eskişehir’in temel sorunlarının farkındayız. Eskişehir, Ankara’da” ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİRSPOR İÇİN PROJE AÇIKLAYACAĞIZ
Eskişehirspor için kasım ayında bir proje açıklayacaklarını da söyleyen Yönter, “Eskişehirspor’un şu anda sıkıntılı bir dönemden geçtiğini takip ediyoruz ve biliyoruz. Eskişehirspor hak ettiği noktada değil. Büyükşehir Belediye Başkanı Eskişehirspor’a destek vermeli. Elini taşın altına koymalı. Eskişehir’in iler gelenleri, iş insanları Eskişehirspor’a destek vermeli. A’dan Z’ye vatandaşımız Eskişehirspor’un yanında. Eskişehirspor’u kuyudan çekip çıkarmak zorundayız. Eskişehirspor’u düştüğü yerden kaldırmak zorundayız. Eskişehirspor şu anda yalnız, sahipsiz, kimsesiz. Eskişehir’e bu zulüm reva görülmemeli” diye konuştu.
Kaynak : MELTEM KARAKAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
cabbar 26 Eylül 2022 14:10

gorecegiz...yuzde 4 un ustu hayatta cikmaz

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi