Ankara Demirspor – Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Canlı yayın…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ankara Demirspor – Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Canlı yayın…
A
a

Eskişehirspor 2021-2022 sezonunu Başkent’te kapatacak. Şimşekler ligin 37’nci haftasında bugün Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Eskişehirspor ligin 37’nci hafta maçında bugün Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin bitimine 4 hafta kala kümeden düşmeyi garantileyen Kırmızı Şimşekler, son prestij maçına çıkacak.

Ankara Demirspor – Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta?
Son hafta fikstür gereği ligi bay geçecek olan Eskişehirspor, sezonun son maçı olan Ankara Demirspor maçını bugün saat 15.00’te oynayacak. 

Ankara Demirspor – Eskişehirspor maçını kim yönecetek?
Bugün saat 15.00’te oynanacak Ankara Demirspor-Eskişehirspor maçını İstanbul Bölgesi hakemi Burak Kaplan yönetecek. Kaplan’ın yardımcıları ise Berkay Salman ve Erol Ernek olacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Levent Buğra Vartemel olacak. 

Ankara Demirspor – Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Canlı yayın var mı?
Ankara Demirspor – Eskişehirspor karşılaşması ES TV ekranlarından canlı yayınlanmayacak.

Kaya veda edecek 
Eskişehirspor Teknik Direktörü Suat Kaya, Ankara Demirspor ile oynanacak karşılaşmayla Siyah Kırmızılı kulübe veda edecek. Hem 3. Lig’de çalışmaya sıcak bakmayan hem de yüksek maliyeti bulunan Kaya’nın önümüzdeki sezon Eskişehirspor’da kalmasının bir hayli zor olduğu belirtildi. Son haftalarda oyuncularla yaşadığı sıkıntılar nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Kaya taraftardan büyük tepki toplamıştı. 

Ankara masrafları Aydın’dan
Eskişehirspor’un bugün deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor maçı masraflarını iş insanı Melih Aydın karşıladı. Kulüpten konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Bu hafta oynayacağımız Ankara Demirspor maçı deplasman masraflarımızı üstlenerek kulübümüze destek veren Ankara’da yaşayan Eskişehirli iş insanımız Funnivarium Şirket sahibi Melih Aydın’a camiamız adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
 
Düşecek son takım aranıyor
Beyaz Grup’ta Eskişehirspor ve 1922 Konyaspor’un ardından ligde düşecek 3’üncü takım bu hafta sonu oynanacak maçlar sonrası belli olabilir. Akhisarspor’un ligde kalabilmesi için rakibi Pazarspor’un kalan iki maçını kaybetmesi, kendisinin ise kalan son maçını kazanması gerekiyor. 31 puanla Akhisar ve 33 puanla Pazarspor’un ligde kalma mücadelesi verdiği kritik yarışta, Akhisarspor’un 1, Pazarspor’un ise 2 maçı kaldı. Akhisar ekibi hafta sonu sahasında Amed Sportif ile oynayacağı karşılaşmayla ligin perdesini. Ege ekibi bu maçtan beraberlik veya yenilgiyle ayrıldığı taktirde ligin bitimine 1 maç kala 3. Lige düşen son takım olacak. Pazarspor’un bu hafta oynayacağı Pendik ve son maçı olan Uşak karşılaşmasından alacağı 2 puan ligde kalmasına yetecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi