Ankara'da flaş Eskişehirspor zirvesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ankara'da flaş Eskişehirspor zirvesi!
A
a

Eskişehirspor’da yarın akşam yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde dün Ankara’da sürpriz buluşma gerçekleşti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor Kulübü eski başkanlarından Nebi Hatipoğlu ve eski yöneticiler Ali Eldem, Gürdal Abacı, Yılmaz Karaca ile ETO Başkanı Metin Güler, Ankara’ya giderek AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ile bir görüşme gerçekleştirdiler. Yılmaz Karaca görüşme hakkında, “Vekillerimize Eskişehirspor’un durumunu anlattık. Destek istedik. Eskişehirspor’a geçmişte olduğu gibi bugünde destek vermeye hazır olduklarını, her hangi bir adaylarının olmadığını, kim çıkarsa çıksın o adayın Eskişehirspor’un adayı olacağını belirterek, destek vereceklerini söylediler” dedi.

“Es Es’in yanında olduklarını söylediler”

Gerçekleşen görüşmenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Eskişehirspor eski başkanı Başkan Nebi Hatipoğlu ise, “Eskişehirspor’a yeni bir yö- netim oluşturmak için mecliste, vekillerimiz sayın Nabi Avcı ve sayın Emine Nur Günay’ı ziyaret ettik. Her zaman Eskişehirspor’un yanında olduklarını ifade ettiler. Eskişehirspor’a bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür etik” ifadelerini kullandı

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi