Ankara Büyükşehir Belediyesi önündeki fıskiye kaldırıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ankara Büyükşehir Belediyesi önündeki fıskiye kaldırıldı
A
a

Ankara Büyükşehir Belediyesi önüne Melih Gökçek döneminde yapılan ve Gezi olayları sırasında sahte hesaptan atılan bir tweet ile gündem olan fıskiye kaldırıldı.

Sütiş Eskişehir

Ankara Büyükşehir Belediyesi önündeki fıskiye kaldırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde yer alan fıskiye Gezi olayları sırasında Melih Gökçek adına açılan sahte hesaptan atılan "Belediyenin önündeki fıskiyeyi kim kırdı" tweetiyle gündem olmuştu.

Başkanlık girişinin tam karşısında yemekhaneye ara geçiş alanında yer alan kuğu motifli fıskiyeden uzun süredir su akmıyordu.

Hürriyet'te yer alan habere göre söz konusu fıskiye, yeni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın göreve gelmesinin ardından kaldırıldı.

GEZİ DÖNEMİNDE DALGA KONUSU OLDU

Melih Gökçek döneminde konulan fıskiye, 2013 yılındaki Gezi olayları sırasında Melih Gökçek adına açılan sahte bir hesaptan atılan tweet ile gündem olmuştu. Gezi Parkı protestolarının öne çıkardığı isimlerden biri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek bu tweet ile Twitter’da günün TT listesine farklı etiketlerle girmişti. Sosyal medyada espirili paylaşımların yapıldığı tweet üzerine tüm Türkiye günlerce fıskiyedeki s harfi yerine ş harfiyle “fışkiye” kelimesini kullanarak “Fışkiye’yi kim kırdı” sorusuna cevap aramıştı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi