Android'e özel yeni güvenlik güncellemesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Android'e özel yeni güvenlik güncellemesi!
A
a

Google, Şubat ayındaki güvenlik açıklarını gidermek amacıyla mobil işletim sistemi Android için yeni bir güncelleme yayınladı...

Sütiş Eskişehir

Bildiğiniz üzere Google, geçtiğimiz sene düzenli olarak herhangi bir sorunun yaşaması adına güncellemeyi yayınlayacağının müjdesini vermişti. Hatta Google'dan sonra Samsung, LG, Sony ve HTC gibi bazı firmalar başlatılan bu akıma uyum sağlamak için çalışmalara başlayacağını duyurmuştu. Google, bugün Şubat ayında ortaya çıkan güvenlik açıklarını kapatmak ve tekrardan aynı sorunlar ile karşılaşmamak için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güvenlik açığını kapatmak demiştik, yeni güncellemenin adı da Android güvenlik güncellemesi olarak geçiyor. Söz konusu güncellemenin Android ortaklarına tüm Android cihazlarına gönderildiği belirtilmiş durumda.
 

Google çok dikkatli!
 

Yeni güvenlik güncellemesinin güvenlik açığını kapatması bekleniyor. Fakat sistemde yine açık bulunduğu için 4-5 gün sonra yeni bir güncelleme yayınlanması bekleniyor. Buda Google'ın güvenliğe önem gösterdiğinin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor!

Desteklenen Google cihazlarıyla birlikte Şubat ayında OTA yoluyla kablosuz bir şekilde güncellemenin indirmek mümkün. Google Pixel, Google Pixel XL, Nexus 6P ve Nexus 5X'in aralarında bulunduğu cihazlara güncelleme hali hazırda gelmiş durumda.

Diğer Android güncellemesi için üretici firmanın Google'ın gönderdiği güncellemeyip paketleyip tüm kullanıcılara sunması gerekli. Ayrıca yaşanan güvenlik açıklarını kapatmak adına hazırlanmış güncellemenin detaylarına ulaşmak için buraya TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi