Anadolu'yu Dergilik'ten de takip edebilirsiniz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu'yu Dergilik'ten de takip edebilirsiniz
A
a

Anadolu Gazetesi'ni Dergilik uygulamasından da takip edebilirsiniz...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Dijital yayıncılıkta en çok takip edilen uygulamalardan biri olan Dergilik, Kasım ayı rakamlarını açıkladı.  Yılın 11'inci ayında Dergilik’ten 2.6 milyon dergi ve 908 bin gazete okundu. Yılbaşından bu yana yüzde 477 artışla okuyucu sayısını artıran Dergilik'te, indirilen toplam dergi sayısı yaklaşık 16.6 milyona ulaştı.

Eskişehir Anadolu Gazetesi Dergilik android ve ios uygulaması

Dergilik, Kasım ayı rakamlarını açıkladı. Kasım'da Dergilik uygulamasında 2.6 milyon dergi, 908 bin gazete ile birlikte 3,5 milyon yayın okundu. Yayınların ulaşılabilirliğini arttırarak önemli bir katkı sağlayan Dergilik 2017 yılında yüzde 477'lik büyüme kaydetti, yılbaşından bu yana ise yaklaşık 16.6 milyon yayını okuyucuyla buluşturdu. Uygulama, 2017'nin ilk 11 ayında 4 milyon kullanıcı tarafından indirildi. Yenilikçi yapısıyla dikkat çeken uygulama, dergi ve gazeteleri indirip dilediğiniz zaman internetiniz olmadan da okuyabilmeye imkan sağlıyor.

Gazete sayısı 24'e ulaştı
Dergilik, rafındaki gazete sayısını her geçen gün arttırdı, Kasım'da Hürriyet, Sabah, Daily Sabah, Milliyet, Vatan, Akşam, Güneş, Star, Türkiye, Takvim, Karar, Yeni Birlik, Yeni Şafak, Fotomaç ve İstanbul Ticaret Odası gazetesinden oluşan ulusal gazeteler listesine Fanatik ve Posta gazetelerini de ekleyerek toplam 24 gazeteye ulaştı.

Eskişehir Anadolu Gazetesi Dergilik android ve ios uygulaması

Anadolu'yu Dergilikten de takip edebilirsiniz
Türkiye’nin büyük şehirlerine ait yerel gazeteler Eskişehir Anadolu, Erzurum Pusula, Samsun Haber, Ankara Sonsöz ve İzmir Yeni Asır'ı bünyesinde barından Dergilik, Kasım ayında iki önemli yerel gazeteyi daha uygulamaya dahil etti. Bursa'dan A Gazete ve Antalya'dan Yeni Alanya, Dergilik'ten erişilebilir yerel yayınlar listesine katıldı.

Dergilik’in en büyük hedeflerinden biri tüm yerel yayınları bünyesinde toplamak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi