Ahmet Ataç 15 02 2024

Anadolu Üniversitesi 3. Lig'e doğru...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi 3. Lig'e doğru...
A
a

Hedefini 3. Lig olarak belirleyen Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz Cumartesi günü BAL çeyrek finallerinde Isparta 32 Emrespor ile mücadele etti. Normal süresi 0-0 biten maçta seri penaltı atışları sonucunda rakibini 4-1’lik skorla yenen temsilcimiz yarı final biletini cebine koydu

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de geçtiğimiz cumartesi günü çeyrek final maçları oynandı. 2. Bölge 5. Grup’u birinci olarak tamamlayan ve çeyrek final oynamaya hak kazanan temsilcimiz 
Anadolu Üniversitesi geçtiğimiz gün Afyon Şuhut Belediye Stadı’nda 6. Grup’un lideri Isparta 32 Emrespor ile mücadele etti. 

SIRADA YARI FİNALLER VAR
Heyecan içinde geçen karşılaşmanın normal süresinde taraflar fileleri havalandıramadı. 90 dakika 0-0’lık eşitlikle son bulunca 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynandı. 
Oynanan uzatmalarda da ne Anadolu Üniversitesine de Isparta 32 Emrespor fileleri göremeyince seri penaltı atışlarına geçildi. 

NORMAL SÜRE 0-0 BİTTİ
Anadolu Üniversitesi kalecisi İlyas Burak Sağkan penaltı atışlarında adeta devleşerek 2 gole izin vermezken sadece Ethem Özden’in golüne engel olamadı. Öte yandan Anadolu Üniversitesi, Ali Temizkan, Oktay Akkoca, Sercan Yılmaz ve Tahir Türker’in golleri ile karşılaşmayı 4-1 kazanarak yarı final oynamaya hak kazandı.

Rakip Kuşadasıspor
Temsilcimizin yarı finaldeki rakibi Kuşadasıspor oldu. Cumartesi günü oynanan çeyrek final maçında Yeşilova Belediye ile Kuşadasıspor, Muğla Atatürk Stadı’nda mücadele etti. Maçın normal süresi 2-2 eşitlikle bitti. 15’er dakikalık iki uzatma devesinde fileleri havalandıran Kuşadasıspor yarı finale yükseldi. Kuşadasıspor’un gollerini Abdullah Çınar (2) ve Çağrı Tekin kaydetti.

Bölgesel Amatör Lig’de yarı final maçları ise 7 Temmuz Çarşamba günü oynanacak. Anadolu Üniversitesi ile Kuşadasıspor, Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Maça saat 17.30’da Çanakkale 18 Mart Stadyumu ev sahipliği yapacak. Final maçları ise 11 Temmuz Pazar günü oynanacak.

Potansiyelimiz var
Anadolu Üniversitesi’nde Antrenör Ali Onur Cerrah, ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamalar yaptı. Cerrah, “Savunmada hata yapmazsak, orta saha hakimiyetini elimize alırsak, hücumda etkili bir oyunla tura yakın taraf olabileceğimizi düşünüyoruz. Bunu yapacak potansiyelimiz var” dedi

Rakibimizi kilitledik
Deneyimli Antrenör Cerrah, “Isparta 32 Emrespor maçına iyi başladık. İlerleyen dakikalarda rakip sertliği biraz arttırdı. İyi savunma yaptık. Rakibin gol atamayacağına inanıyorduk. Bu beklediğimiz gibi oldu. Isparta ekibini iyi analiz etmiştik. Maç videolarını izledik, oyun anlayışları hakkında ciddi fikirler elde ettik. Hal böyle olunca da rakibimizi kilitledik. 120 dakika sonunda denge bozulmadı. Antrenmanlarda çok penaltı çalıştık. Hatta son penaltı çalışmamız penaltıların kullanıldığı kaleyeydi. Bu anlamda güzel tesadüf oldu. Penaltılarla 4-1 yenip yarı finale çıktık. Tüm ekibi kutluyorum. Herkesin emeğine sağlık” ifadelerini kullandı.

Savunmada hata yapmazsak...
Yarı finaller hakkında da konuşan Cerrah, “Rakibimiz Kuşadası. Analiz etmeye başladık. Videolarını izliyoruz. Onlarla maç yapmış takımların antrenörlerden bilgiler alıyoruz. Bizim yaş ortalamamız büyük. Rakibimizin de aynı şekilde. Futbol oynamaya çalışan bir rakibe karşı oynayacağız. Biz de oynamak isteyen bir takımız. Savunmada hata yapmazsak, orta saha hakimiyetini elimize alırsak, hücumda etkili bir oyunla tura yakın taraf olabileceğimizi düşünüyoruz. Bunu yapacak potansiyelimiz var. Eskişehir’in desteğini bekliyoruz. Hedefimiz 3. Lige yükselmek” şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Çelebi 5 Temmuz 2021 19:23

İnşallah başarılı olup 3.liğe çıkarlar. Tebrikler Eskişehir Anadolu üniversitesi

0 6 Cevap Yaz
pompeo 5 Temmuz 2021 18:17

AÜ finalde kazanir ins.... Osmanin hayalleri de seneye gerceklesir artik ... armayi da aldi mi ... kimse hic bir seye engel olamaz ...

0 2 Cevap Yaz
pomptom

Osman ve AÜ ne alaka ?

0 4
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi