Anadolu Lisesi’Nde Mezuniyet Töreni

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Lisesi’Nde Mezuniyet Töreni
A
a

Anadolu Lisesi'nde Covid-19 Gölgesinde Mezuniyet Töreni

Sütiş Eskişehir
Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle davetlilerin katılmadığı mezuniyet töreni düzenlendi.
Rehber Öğretmenler Sait Bütün, Recep Kocalar ve Raziye Kocalar ’ın organize ettiği mezuniyet töreni iki saat sürdü. Törende kep ve cübbe giyerek okul bahçesinde fotoğraf çekimi yapan öğrenciler, çalınan müzik eşliğinde oyunlar oynayarak yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar. Mezuniyet töreninden sonra Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından öğrencilere Başarı Belgeleri ve karneleri verildi.
Okul Müdürü İsmail Aydın, Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle davetlinin olmadığı mezuniyet töreninin ardından 12. sınıf öğrencilerine karne dağıtımı yapılarak, 2020- 2021 eğitim öğretim yılını sonlandırdıklarını belirtti.
Müdür Aydın, karne dağıtım gününde mezuniyet töreninin de yapılması, öğrencilerde olumlu bir okul algısı oluşturduğunu belirtti.
Aydın, törene katılan öğrencilere ve öğrencileri yalnız bırakmayıp onların mutluluğuna ortak olan öğretmenlere teşekkür etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi