×

Yılmaz Vural: Havaya girersek tokadı yeriz

Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural “Havaya girersek tokadı yeriz” dedi.

Gaziantep maçı için dün tesislerde toplanarak çalışmalara başlayan Eskişehirspor’da teknik direktör Yılmaz Vural İstikbal Gazetesi’ne yaptığı açıklamada bir galibiyet ile ligde her şeyin bitmediğini ifade etti.

“ADAMA ÖYLE BİR TOKAT ATARLAR Kİ”

Oyuncularını rehavet konusunda uyaracağını belirten Yılmaz Vural “Samsun maçı bizim için çok önemliydi. İstediğimiz oyunu oynadık ve farklı bir skor elde ettik. Şimdi Cumartesi günü oynayacağımız Gaziantep maçını düşünüyoruz. Bugünden itibaren çalışmalara başladık.  Gaziantep ligde sonuncu biz ise alttan beşinciyiz. Bizde çok iyi yerde değiliz yani. Lig sonuncusu ile oynuyoruz diye havaya girecek halimiz yok.  Zaten havaya girip, rakibi küçük görürsen, adama öyle bir tokat atarlar ki anlayamazsın. Bu yüzden Gaziantep maçına en iyi şekilde hazırlanıp,  rakibimizi yenerek haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

Yılmaz hoca kalan haftalar için de “Biz Samsun’u yenip rahatladık. Bu hafta da önemli maçlar oynanacak. Özellikle bizle aynı puanda olan Samsun ve Denizli maçı önemli. Hatayı puansız kapatan Adana Demir 37’de kaldı ve onlarda potada. Bu hafta Erzurum maçları önemli. Kalan 2 maçları da zorlu. Yani bu ligde her an her şey olabilir. Ama biz kendi işimize bakacağız” diye konuştu.