×

Yılın en mutlusu Eskişehir!

Şehirleşmenin artması ile beraber önemlini bir kat daha arttıran ‘Mutlu Şehircilik’ kavramı 3 gün boyunca 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020’de ele alınıyor.

Eskişehir haberleri...

İki kişiden birinin şehirlerde yaşadığı günümüzde sürdürülebilir bir toplum yapısı için eğlence ve rekreasyon faaliyetleri de her geçen gün önem kazanıyor. Bu kapsamda hem özel hem de yerel yönetimler önemli projelere imza atıyorlar. Bu kapsamda ise tüm projeler, jüri üyeleri tarafından tek tek ve toplu değerlendirmesinin ardından eğlence dünyasının en başarılı yatırımları belli oldu. Başarılı çalışmalar ise Crowne Plaza Florya Otel’de bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Attraction Star Awards 2020, ödüllendirildi. 

Sektörün gelişimi için bu yarışmanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan, “Fuarlar, büyük ölçüde ticari platformlar olsa da sosyal sorumluluk değerleri taşımalıdır inancındayız.Bu bakış açımızla eğlence ve rekrasyon olgusunun toplumsal yaşam kalitesinin artması, sağlıklı nesillerin yetişmesi amaçlarına hizmet etmesine gerektiğine inanıyor ve bu konuda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz” dedi.

En mutlu şehir Eskişehir

Crowne Plaza Florya Otel’de düzenlenen görkemli gecede 22 ödül dağıtılırken yılın en mutlu şehri Eskişehir oldu.