×

Yeni Eskişehirspor istiyorlar!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, alacaklı olan kişilere seslendi. Diri, “Kulüp yaşadığı sürece herkes alacağını alır. Gelin imza verin aksi halde Eskişehirspor kapanacak” dedi.

Diri yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Şehrin ileri gelenlerinin bir bölümü "Yeni Eskişehirspor kurulsun bu takımı kimse kurtaramaz artık" diye hemfikir olmuş durumda. Yara çok büyük kolay kapanacak gibi değil ama bakın hala direnmeye devam ediyoruz. Birçok oyuncu TFF’de alacaklarını almaya başladı. Kulüp yaşadığı sürece herkes alacağını alır. Gelin imza verin aksi halde Eskişehirspor kapanacak. Divan kurulunun 13 günü var. Eğer imzalar toplanırsa bir yönetim kurulması için şehre çağrıda bulunacak eğer imzalar toplanmazsa 13 gün sonra kayyum atanacak.”
 
Batan geminin malları
“Belki insanlara inandırıcı gelmiyor ama takım kapanıyor diye yönetim çıkmadı diye kayyum geliyor diye X bir kişi gidip tesislerden TV, buzdolabı alıyor. Batan geminin malları gibi bir ortam var. Altyapıya bile transfer yasağı var ve altyapı binası da yıkılmış durumda altyapı binamız da artık yok. Durum çok kötü.”
 
İşler çok zor
“Tüm alacaklı arkadaşlar inanın son 13 gün! Eğer imzalar toplanıp üzerine liste oluşmazsa Kulüp kapanacak ve inanın İmzaları toplamak kadar yönetim oluşturmakta çok zor. Herkes bu pandemi sürecinde ekonomik olarak çok etkilendi. Neredeyse herkesin işleri bozuk. Doğal olarak herkes önceliğini işine veriyor. Hepinizin bu kulüpte emeği var hakkı var ama buradan sesimizi duyan herkes lütfen birbirine ulaşsın. Bir an önce imzaların toplanması lazım aksi halde hepimiz kahrolacağız. Eskişehirspor kapanıyor.”