×

Yaktılar yıklar! Kim bunlar?

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu oyun parkları ve kamelyalar kendini bilmez bir grup vandal tarafından ya yakıldı, ya da yıkıldı. Ortaya çıkan kötü manzara sonucu vatandaşlar sorumluların bulunmasını istedi

Odunpazarı Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu oyun parkları ve kamelyalar kendini bilmez bir grup vandal tarafından ya yakıldı, ya da yıkıldı. Ortaya çıkan kötü manzara sonucu vatandaşlar sorumluların bulunmasını istedi. Binlerce lira harcanarak hizmete giren Gökmeydan Spor Kampüsü’nde meydana gelen tahribatlar tepki ile karşılandı. Kamelyaları deviren vandallar çöp kutularını yerinden sökerek etrafa saçtı, oyun gruplarını da ateşe verdi.

Odunpazarı Belediyesi Facebook üzerinden duyurdu
Odunpazarı Belediyesi’nin Facebook hesabından önceki gün yaptığı paylaşım vatandaşları ayağa kaldırdı.  Belediye yaptığı açıklamada, Gökmeydan Spor Kampüsü’nde bir çok oyun grubunun kimliği belirsiz kişilerce talan edildiği bilgisini paylaştı. 
Açıklamada, “Kaç gündür elektrik direklerini deviriyorlar...Dün gece de Gökmeydan Spor Kampüsü'nde kamelyaları devirip çöp kutularını söküp dağıtmışlar. Atatürk ve Türk Bayraklı branda afişleri yırtmışlar. Burası gençlerin, çocukların ücretsiz faydalandığı bir spor alanı. Kalelerin ve potaların filesini sökmenin, voleybol direklerini yamultmanın, tel örgüleri kesmenin kime ne faydası var, çok merak ediyoruz! Her gün parklarda aynı görüntüler...neden bu güzel şehre zarar veriyorsunuz?” sorusu soruldu.  Yapılan paylaşımın altına duyarlı Eskişehirliler tarafından bir çok tepki mesajı verildi. Vatandaşlar parklara zarar veren kişilerin bulunarak bir an önce gerekli cezanın kesilmesini istedi.