×

Valilik istedi, Eskişehir'de tramvay seferleri iptal!

Eskişehir yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. Bu ziyaret öncesi valiliğin aldığı güvenlik önlemleri kapsamında bazı tramvay seferleri iptal edildi

Eskişehir yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. Erdoğan'ın ziyareti öncesi bir dizi güvenlik önlemi alan Eskişehir Valiliği, miting yapılacak noktaya yakın çalışan tramvay hatlarının seferlerinin durdurulmasını istedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden aldığımız bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi önünden geçen 3 tramvay hattında sefer yapılmayacak. 
Osmangazi Üniversitesi - SSK ve Osmangazi Üniversitesi - Opera hatlarında sefer yapan tramvaylar hizmet vermeyi sürdürecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması:

Cumhurbaşkanı'nın Eskişehir programı nedeniyle Eskişehir Valiliği’nin almış olduğu karar doğrultusunda, 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 11.00'den itibaren Otogar-Osmangazi Üniversitesi, Otogar-SSK, Opera-Şehir Hastanesi hatlarında karşılıklı olarak tüm tramvay seferleri durdurulacaktır.
Bu süreçte tramvaylarımız Osmangazi - Opera ve Osmangazi - SSK hatları ile ring hatlarında seferlerini yapmaya devam edecektir.
Vatandaşlarımızın bilgisine sunulur.