×

Uyan artık Eskişehir!

Eskişehir artık harekete geçmeli... Anadolu Yıldızı Eskişehirspor, transfer cezası, puan silme ve küme düşürülme tehlikesi ile karşı karşıya. Takım -5 puanla son sırada adeta can çekişiyor. Şehir hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Uyan artık Eskişehir, göz bebeğimiz yok oluyor

Eskişehirspor küme düşürülebilir!
Eskişehirspor haberi: Dün Hatay’da çok önemli bir maça çıktık ancak bizi bekleyen daha kritik dosyalar ve kulübü yok edecek tarzda cezalar var. Hangisinden başlasak bilmiyoruz ama FIFA’lık dosyalardan Sebastian Pinto, Ruud Boffin, Nzuzi Toko ve Funes Mori birçok dosyadan birkaç tanesi. Pinto’ya 500 bin euro ödenmez ise futbolcu istediği an Eskişehirspor’u küme düşürecek. Daha önce Pinto’dan transfer yasağı ve -6 puan cezası almıştık. 

Transfer yasağı geliyor
Funes Mori dosyası ise önümüzdeki engellerden birisi. Oyuncuya 170 bin euro ödememiz gerekiyor. Kesinleşmiş transfer yasağı ile karşı karşıyayız. Hafta içi eğer oyuncu ile protokol yapılmazsa 1 dönem transfer yasağı alacağız. Ayrıca FIFA’daki dava için kulübün 17 bin euro ödemesi gerekiyor. Siyah Kırmızılı kulüp, U-19 takımına Şilili bir futbolcuyu kazandırmak istedi ancak transfer yasağı engeli nedeniyle bu oyuncuya lisans çıkmadı. 

-12 puan tehlikesi!
Bu tehlikeli dosyaların yanı sıra Boffin ve Toko’ya da ödeme yapmak zorundayız. Boffin indirime ve taksit yapmaya yanaşmıyor. İki oyuncuya olan borçları nedeniyle -12 puan silme cezası ile karşı karşıya kalan Eskişehirspor ise adeta sahipsiz kalmış durumda. Kulübe sahip çıkan yok ve gün geçtikte durum kötüye gidiyor. Uyan artık Eskişehir, Anadolu yıldızı yok oluyor!