×

Şimşek Eskişehirspor Başkanı oluyor

Eskişehirspor’da başkan olmaya hazırlanan Mehmet Şimşek’in yönetim listesi de şekilleniyor

Eskişehirspor'da Şimşek başkan oluyor
4 Haziran’dan bu yana başkan seçemeyen ve kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Eskişehirspor’da bayramın birinci günü sürpriz bir gelişme yaşandı. Divan Kurulu üyesi Mehmet Şimşek liste hazırlığına başladıklarını belirterek yönetime talip olduklarını açıkladı.

Twitter’dan açıkladı
Adaylığını twitter’dan açıklayan Şimşek, “Babadan evlada en kıymetli mirastır bizim için Eskişehirspor. Sevdamızın yok olması 7’den 70’e hepimizi derinden yaralar! Armanın yeniden yükselmesi için sorumluluk almaktan ve yönetimde olmaktan gurur duyarız. 1965’ten beri süre gelen bozuk düzene karşı biz olup savaşacağız!"

Her partiden isimler olacak
Her partiden yönetimde isimlerin olacağını söyleyen Şimşek, “Eskişehirspor partiler üstüdür. Yönetim kurullarımızda tüm partilere üye arkadaşlarımız var bunu kongre günü herkes görecek. Nasıl tribünde her partiden her kesimden insan bir arada takımımızı destekliyorsa yönetimimizde öyle olacak inşallah. Eskişehirspor yaşayacak” dedi.

Listesi şekilleniyor
Eskişehirspor’da başkan olmaya hazırlanan Mehmet Şimşek’in yönetim listesi de şekilleniyor. Şimşek’in listesinde Özgür Marankoz, Özgür Tulun, Selim Demircioğlu, Erkan Koca, Ali Haydar Çelik, Gürol Yer, Çetin Arslanboğa gibi isimlerin yer alacağı konuşulmaya başlandı.