×

Semih Güler bedavaya rakibimize mi gidiyor?

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Semih Güler için Samsunspor’un ardından Adana Demirspor da devreye girdi. Es Es’in eski şimdi ise Adana Demir’in başında olan Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın Semih’i istediği belirtildi.

Eskişehirspor'da Semih Güler'in takımdan ayrılma ihtimali gündeme geldi. Siyah Kırmızılı formayla gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren Semih Güler’in talipleri artmaya başlıyor. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle şu an için sözleşmesini feshetme hakkını elinde bulunduran Semih camiayı üzecek bu hareketten şu an için uzak kalıyor. Spor kamuoyunda Semih’in bu durumu birçok kulübün iştahını açmış durumda. 24 yaşındaki futbolcuyu Samsunspor’un ardından Adana Demir’de istiyor.

Birçok kulübün radarında olan Semih Güler için Adana Demir’in devrede olduğu öğrenildi. Futbolcunun menajeriyle görüşme yaptığı iddia edilen Adana ekibinin 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Es Es’in geçtiğimiz sezon başında olan şimdi ise Adana Demir’i çalıştıran Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın eski talebelesini ısrarla istediği iddia ediliyor. Es Es ise Semih’in alacaklarını ödeyip kulüpte tutmaya çalışıyor.