×

Pozisyon vermeden mağlup olduk

Eskişehirspor'un Akhisarspor mağlubiyetinin ardından sabrı taşan taraftarlar, maç sonunda kaptan Sezgin’e takımı tribünlere getirmesini istedi. Taraftar, futbolculara tepki gösterirken, Kaptan Sezgin ise, “Sizi çok iyi anlıyoruz. Biz de kahroluyoruz. Pozisyon vermeden mağlup olduk” dedi

Eskişehirspor haberi: TFF 1. Lig’in 8’inci Akhisarspor maçında alınan mağlubiyet taraftarın sabrını taşırdı. Eskişehirspor taraftarları maç sonrasında soyunma odasına giden takım kaptanı Sezgin Coşkun’a seslendi ve takımı tribüne getirmesini istedi. Daha sonra kaptan takımı toparladı ve taraftarın önüne gitti.

Sabrımız taştı artık
Locada takımını destekleyen taraftarlar, maçın son dakikalarında takıma tepki gösterdi. Futbolcular maçtan sonra tribünün önüne geldi ve taraftarlar futbolculara, “Artık çocuk değilsiniz. 21 maçtır galip gelemiyorsunuz, sabrımız taştı artık. Formanın hakkını verin” diyerek tepki gösterdi.

Biz de kahroluyoruz
Kaptan Sezgin taraftara, “Rakip sadece 1 pozisyona girdi. Pozisyon vermeden mağlup olduk. Sizin moral bozukluğunuzu ve üzüntünüzü çok iyi anlıyoruz. Biz de kahroluyoruz. Ama bize inanın, güvenin. Bu ekip elinden gelenin en iyisini yapmak için sahada var gücüyle mücadele ediyor. Bu camianın yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.