×

Pinto borcunun kalanı Eskişehirspor Süper Lig’e çıkınca…

Eskişehirspor’dan alacağı bulunan Sebastian Pinto’ya ödemeler devam ediyor. Yönetim dün Pinto’ya 6 bin 500 euro’luk bir ödeme yaptı. Yönetim ağustos ayında da bir ödeme daha yapacak ve rahat nefes alacak. Pinto’nun kalan alacağı ise Es Es’in Süper Lig’e çıkmasıyla ödenecek.

Uzun yıllardır Sebastian Pinto dosyasıyla uğraşan Eskişehirspor’da yönetim dün bir ödeme gerçekleştirdi. Pinto’ya taksitle ödeme yapan yönetim temmuz ayı taksitinde futbolcuya 6 bin 500 euroluk bir ödeme gerçekleştirdi. Puan silme, transfer yasağı ve küme düşme cezalarının gelmemesi için taksitleri aksatmamaya çalışan Mehmet Şimşek ve yönetimi bu konuda oldukça hassas davranıyor.

Kalanı Süper Lig’de ödenecek
Sebastian Pinto ile alacakları konusunda taksitli ödeme yönetimini uygulayan Eskişehirspor yönetimi ağustos ayında da 6 bin 500 euro ödeyecek. Bu taksitin ardından Pinto’nun kalan alacağı ise Süper Lig’de ödenecek. Eskişehirspor, Süper Lig’e çıktığı takdirde Pinto geri kalan alacağını kulüpten alacak. Es Es yönetimi aynı uygulamayı Tanase dosyasında da yapmış ve Romen futbolcuya alacağını Süper Lig’de ödeyeceğinin sözünü vermişti.