×

Osman Taş'tan sitem dolu sözler

Eskişehirspor'da başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan ancan daha sonra istifasını çeken Osman Taş'tan sitem dolu sözler.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş geçtiğimiz gün yaşanan icra olayının ardından twitter hesabından isyan etti. Taş, “Yazıklar olsun. Futbolcuların paralarını yerken, bu kulübü borca sokarken, sahte protokoller hazırlarken bir şey yok, bu yönetim bir şey yedirmeyince icralar yollarsınız. Bugüne kadar yediğinizi biz sizin boğazınıza dizeceğiz. Haram zıkkım olsun. Yazıklar olsun. Sizi dolandırıcılar...” dedi.

Tanal'dan ES ES'e tavsiye

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan Eskişehirspor’a çok önemli bir tavsiye geldi. Kişisel sosyal medya hesabından Eskişehirspor ile ilgili bir paylaşım yapan Milletvekili Mahmut Tanal, “İcra İflas Kanunu 82. maddesi uyarınca meslek için lazım olan alet ve edevat haciz edilemez. Hemen haciz işleminin gerçekleştiği günden itibaren 7 gün içerisinde İcra Hukuk Hakimliği’ne dilekçe ile başvurulmalı” dedi. Eskişehirspor'a ait olan Fitness & kardiyo gibi spor aletlerinin 'meslek için lazım olan alet ve edevat' olması sebebi ile kulübün bu haciz işlemi için itiraz etmesine imkan sağlayabilecek.