×

Osman Taş oraya talip oldu!

Eskişehirspor'da olaylı bir başkanlık süreci geçiren Osman Taş'ın yeni hedefi...

Eskişehirspor'da olaylı bir başkanlık süreci geçiren Osman Taş'ın yeni hedefinin, Başkan Gökhan Yıldırım'ın görevi devredeceğini duyurduğu Yunusemrespor olduğu söyleniyor. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre Yunusemrespor’da Başkan Gökhan Yıldırım önceki gün yaptığı basın toplantısında “Talip olanlar varsa kulübü bırakmaya hazırız” demişti. Yunusemrespor’a Eskişehirspor Başkanlığı görevini bırakan Osman Taş talip oldu.  
Başkan Yıldırım “Osman Taş ile görüştüm. Ayrıca bir vakıf, bir iş adamı ve bir tanede kulüp olmak üzere 4 talip var.  Ben takımı en iyi şekilde yönetecek ve inandığımız kim varsa ona vereceğim” dedi. 

"Kulübü vermeye hazırız"
Yunusemrespor’un, Devrek ile oynadığı maç öncesi futbolcular maddi sorunlar nedeniyle protestoya başvurmuştu. Bunun ardından Yunusemrespor Başkanı Gökhan Yıldırım bir basın toplantısı düzenleyip,  “Yunusemrespor Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Kulüp kongreye gidecek. Talip olan varsa yönetebilir. İkinci yarıda maçlara çıkmayacağız. Hiçbir futbolcu kulüpte kalmayacak. Kulübü vermeye hazırız. Buradan herkese sesleniyorum” demişti.

İlk talip Osman Taş oldu
Basın açıklamasının ardından Gökhan Yıldırım’ı ilk arayan ismin Eskişehirspor’da başkanlığı bırakan Osman Taş olduğu öğrenildi. Dün de Taş ve Yıldırım'ın görüştüğü belirtildi. Eskişehirspor’da para harcamasına rağmen  başarısız olan ve 2.  kez başkan seçilmesinin ardından sadece 1 ay görevde kalan Osman Taş’ın Yunusemrespor konusunda iddialı olduğu öğrenildi.

"Para talebim yok"
Gökhan Yıldırım, Osman Taş ile yaptığı görüşmeleri doğrulayarak “Toplantı sonrası Osman Taş ile görüştüm. Kendisi Yunusemrespor’u almak için kararlı.  Ayrıca bir vakıf, bir iş adamı ve bir de kulüp olmak üzere 4 talip var.  Ben takımı en iyi şekilde yönetecek ve inandığımız kim varsa ona vereceğim. Hiçbir para talebim de olmayacak. Kesin kararımı birkaç gün içinde vereceğim” dedi.