×

Onur mücadelesi başlıyor!

Eskişehirspor’un 8 futbolcusunu kaybetmesinin ve yaşam mücadelesi vermesinin ardından şimdi de onur mücadelesi başlıyor. Büyük bir sorumluluk üstlenecek olan Bizim Çocuklar, 17 haftalık periyotta Es Es formasını gururla temsil etmeye hazır...

Eskişehirspor haberleri: 2019-2020 sezonun ilk yarısında 6 puan toplayan ve son sırada yer alan Eskişehirspor yarın sezonun ikinci yarısının ilk maçına çıkacak. Lige verilen arada Emre Güral, Jesse, Sissoko, Milinkovic, Ferhat, Erdal, Berkay ve Hakan Aslantaş’ı elinden kaçıran Siyah Kırmızılı kulüp ikinci yarıya oldukça moralsiz başlayacak. Şimşekler ligin ikinci yarısına ise kendi altyapısında yetişen futbolcularla hazırlandı. 

28 KİŞİYİZ

Sezgin Coşkun ve Kıvanç Karakaş takımda kalırken, Siyah Kırmızılı ekibin genç oyuncularıyla sayısı 28 oldu. Tüm şehrin sorumluluğunu omuzlarına yükleyen Bizim Çocuklar, sezonun ikinci yarısında onur mücadelesi verecek. Belki hiçbir maçta favori olamayacaklar ama camia, genç oyuncuların 90 dakika boyunca formanın hakkını en iyi şekilde vereceklerine inanıyor.

BİZ BİZE YETERİZ

'Biz bize yeteriz' sloganı ile sezonun ikinci yarısına hazırlanan Siyah Kırmızılı ekip, yarın Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısını 3’üncü sırada tamamlayan Ankara temsilcisi karşısında kritik bir maça çıkacak olan Bizim Çocuklar, Başkent’ten puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Kritik mücadele saat 14.30’da başlayacak ve mücadeleyi Trabzon bölgesinden Ramazan Keleş yönetecek.